ten Cate ondergoed

Ten Cate ondergoed is de beste keuze voor de hele familie: sinds 1952 maakt het oerhollandse merk ten Cate de fijnste onderbroeken en boxershorts voor heren, dames en kinderen. Dankzij veel innovaties in eigen huis is ten Cate een van de toppers in de ondergoedwereld. Met de nieuwe lijnen van het merk, zoals ten Cate secrets, spreekt ten Cate ondergoed bovendien een steeds grotere doelgroep aan. Op deze pagina vind je ten Cate boxers en onderbroeken uit de nieuwe collectie en de ten Cate outlet.

ten Cate ondergoed

5 producten

sort-descending
-43%
meisjes basic bralette rood
duurzamer
-43%
meisjes basic bralette zwart
duurzamer
2 pack
meisjes basic 2-pack boxershorts grijs
duurzamer
2 pack
meisjes basic 2-pack boxershorts zwart
duurzamer
2 pack
meisjes basic 2-pack hipsters zwart
duurzamer

5 producten

de onderbroeken van L. ten Cate

Het ten Cate ondergoed behoort tot het best verkochte ondergoed van Nederland. Dat had oprichter Loets ten Cate, beter bekend als L. ten Cate, natuurlijk ook niet kunnen voorspellen toen hij zo’n 70 jaar geleden de eerste rondbreimachines van Amerika naar Nederland haalde. Naast ten Cate slips en boxers, zijn ook de ten Cate T-shirts de moeite waard om eens te proberen. En wist je al dat we ook ten Cate kinderonderbroeken voor jongens en meiden verkopen?

ten Cate ondergoed

De ten Cate ondergoed dames lijn heeft een grote schare trouwe gebruikers. De basic collectie, met daarin de ten Cate shorts maar ook midi en maxi slips, staat bekend om de mooie prijs-kwaliteitverhouding. In 2009 werd ten Cate secrets geïntroduceerd. Sensueel, luxueus en naadloos ondergoed dat direct omarmd werd. Dit ten Cate ondergoed is de laatste jaren alleen maar populairder geworden en uiteraard shop je deze lijn ook bij ons.

vernieuwend ten Cate ondergoed

De ten Cate onderbroeken zijn prettige basics, van een goede kwaliteit en met een volwassen uitstraling. Het ten Cate ondergoed voor heren werd, samen met de verpakking, een aantal jaar geleden helemaal vernieuwd. Naast de bekende stretchkatoen kwaliteit zijn er nu ook steeds meer ten Cate onderbroeken van bamboe te koop. En die ten Cate bamboo boxer kun je natuurlijk in onze webshop kopen.