Superdry boxershorts

Superdry boxers zijn minstens even kleurrijk als dit merk zelf - om de Superdry onderbroeken met felle neonkleuren en logo’s kunnen weinig mannen heen. Superdry boxershorts voor heren zijn van een topkwaliteit en zitten comfortabel dankzij de combinatie van katoen en elastaan. Kortom: Superdry ondergoed is een aanwinst voor je boxerlade. Op zoek naar koopjes? Bekijk de Superdry sale!

Superdry boxershorts

15 producten

sort-descending
3 pack
3-pack boxers basic zwart II
nieuw duurzaam
3 pack
3-pack boxer trunks zwart
3 pack
3-pack boxer trunks multi N2H
duurzaam
3 pack
3-pack boxer trunks basic blauw II
nieuw duurzaam
2 pack
2-pack boxer trunks blauw
2 pack
2-pack boxers blauw
duurzaam
-6%
3 pack
3-pack boxers multi 6PC
duurzaam
-17%
2 pack
2-pack boxer trunks dual logo zwart
duurzaam
3 pack
3-pack boxer trunks multi 6PC
duurzaam
3 pack
3-pack boxer trunks blauw
duurzaam
3 pack
3-pack boxers blauw
3 pack
3-pack trunks blauw II
3 pack
3-pack boxers zwart
3 pack
3-pack boxers multi 6PD
nieuw duurzaam
3 pack
3-pack boxers combi zwart

15 producten

het begin van Superdry boxers

Superdry werd groot met de Superdry T-shirts met Japanse tekens, die ook in Nederland veelvuldig over de toonbank gaan. Je zou dus Aziatische roots verwachten bij dit merk, maar Superdry is toch echt opgericht in Londen. Inmiddels is er zoveel meer dan alleen T-shirts. De collectie loopt uiteen van schoenen tot jassen en van wintersportkleding tot Superdry zwembroeken. In onze webshop vind je uiteraard het kledingstuk waar het ‘s ochtends allemaal mee begint: Superdry boxers.

Superdry ondergoed voor heren

Superdry ondergoed voor heren onderscheiden we twee typen: de Superdry trunks met korte pijpjes en de Superdry boxershorts met langere pijpjes. Camouflage, strepen en stippen zijn prints die vaak terugkomen op het Superdry ondergoed. Hou je meer van uni dan is er ook voldoende keus, zowel in basics als meer opvallende kleuren. Voor alle heren kun je bij ons een mooie Superdry onderbroek online kopen. Ga je voor een 2-pack of 3-pack?