x

zomersale: scoor tot 30% op jouw favoriete items

Bezig met laden...

Stance boxershorts

Stance gaat met deze toffe boxershorts de sokken achterna! Dit merk is van origine namelijk een sokkenmerk, maar besefte natuurlijk al snel dat goed ondergoed het plaatje compleet maakt. Stance ondergoed is bijzonder, expressief en van topkwaliteit dankzij innoverende materialen. De slogan 'The Uncommon Thread' past dan ook perfect bij deze extra lange boxers met print.

Stance boxershorts
filter & sorteer

4 producten

Stance ondergoed

Stance werd groot in de skatescene maar is inmiddels ook daarbuiten flink populair aan het worden. Het merk, dat begon met sokken, is de laatste jaren flink aan het uitbreiden en zo is Stance snel een bekendere naam in de kledingindustrie aan het worden. De Stance boxershorts worden gekenmerkt door lange pijpjes en opvallende prints. Leuk hierin zijn de samenwerkingen die Stance heeft met artiesten, kunstenaars en grote filmproducties, zoals Star Wars. Zo wordt Stance ondergoed een echte conversation starter. Veel van de prints uit de Stance Underwear collectie zijn ook te vinden op de bekende Stance sokken. Combineer ze met je Stance ondergoed en je hebt een match made in heaven.

Stance Butter Blend

Stance loopt niet alleen voorop als het gaat om prints, maar ook de materialen die gebruikt worden zijn zeer innovatief. Zo is er Stance ondergoed met de zelf ontwikkelde Butter Blend™ technologie. De Stance boxershorts uit deze lijn zijn boterzacht door de gebruikte, duurzaam gewonnen, vezels.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops