sloggi ondergoed dames

Oh oh, helaas verkopen we geen sloggi ondergoed meer, maar tussen al ons damesondergoed of ten Cate vind je vast een nieuwe favoriet.

Sloggi ondergoed: dames zijn er dol op en dat is niet zomaar. Dit merk ontwerpt al jaren kwalitatieve, tijdloze sloggi damesonderbroeken voor jong en oud. En het fijne is dat de sloggi vrouwenlijn blijft innoveren, en hoe! Van bralettes tot shorts en hipsters en van strings tot sloggi slips: dames vinden echte alle sloggies die ze willen op onze sloggi dames pagina.

sloggi ondergoed dames
Geen producten gevonden voor deze selectie.

sloggi damesondergoed

Al meer dan 40 jaar worden je billen blij van het bekende sloggi ondergoed voor dames. Héél blij zelfs, want met sloggi weet je zeker dat je een fijne, kwalitatieve onderbroek in handen hebt. En die sloggi onderbroeken voor dames zijn er in verschillende soorten. Van de sloggi midi en maxi slip, tot de boxershort met pijpjes voor dames. Maar ook de hipster, tai en string komen voorbij. Shop je damesondergoed van sloggi met een bijpassende bralette en je onderoutfit is compleet. Welke sloggi damesonderbroek is jouw favoriet?

de verschillende lijnen sloggi damesslips

Sloggi ondergoed voor dames is er in verschillende lijnen. De bekendste zijn waarschijnlijk wel sloggi ZERO en sloggi basic. Ga je voor naadloos ondergoed dat onzichtbaar is onder je favoriete jurk? Dan is de sloggi ZERO voor dames wat voor jou. Binnen de ZERO-familie kennen we de comfortabele ZERO feel slip, de sexy ZERO lace onderbroek van sexy kant en het fijne ZERO micro ondergoed van microfiber in basiskleuren als zwart, wit en nude. Een andere lijn die al jaren geliefd is onder fans is sloggi basic. Sloggi basic heeft een basic ontwerp, is gemaakt van stretchkatoen en is goed geprijsd. Naast deze twee populaire lijnen is er nog veel meer, dus kijk vooral even tussen al ons sloggi damesondergoed.