Bezig met laden...

Shiwi boxershorts

Het Nederlandse merk Shiwi, bekend van de neon gekleurde Shiwi zwembroeken, speelt altijd goed in op de nieuwste mode en trends. Het merk heeft namelijk ook kleurrijke boxershorts die stuk voor stuk gemaakt zijn van soepele, elastische stoffen - lees: een en al comfort - tegen een zeer betaalbare prijs. Met het vrolijke Shiwi ondergoed voeg je heel veel kleur toe aan je leven!

Shiwi boxershorts
toon filter

7 producten

7 producten

Shiwi boxershorts

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Shiwi boxershorts zijn er alleen van stretchkatoen, in 2-packs en — buiten de basics om — in een combinatie van een effen boxer en een boxer met print. De band van de Shiwi boxershorts heeft een shiny effect en leuk detail is dat er bij het ondergoed soms ook een print op de band gebruikt wordt. Shiwi is één van de weinige merken die deze techniek toepast en het oogt toch leuk als die rand van je Shiwi boxershort boven je broek uit komt.

The Sunshine Brand

De bijnaam van Shiwi is ‘The Sunshine Brand’ en dat komt voornamelijk omdat het merk bekend is van zomerse kleding als zwembroeken en bikini’s. De Shiwi boxershorts passen ook perfect in dit thema, want prints die worden gebruikt op de zwembroeken, worden doorvertaald naar de collectie van het ondergoed. Shop ze dus en krijg de zomer in je bol met krabbetjes, parasols of bootjes op je Shiwi boxershort.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops