x

zomersale: scoor tot 30% op jouw favoriete items

Bezig met laden...

Scotch & Soda boxershorts

Het leukste Scotch & Soda ondergoed vind je op boxers.nl. Scotch and Soda werd in de jaren '80 in Nederland opgericht, maar heeft inmiddels internationale bekendheid. Niet gek, want de katoenen boxershorts voor heren zijn verkrijgbaar voor een scherpe prijs en met de meest hippe prints. Op zoek naar koopjes? Bekijk dan de Scotch & Soda sale!

Scotch & Soda boxershorts
filter & sorteer

37 producten

Scotch & Soda boxers

Wie in Nederland Scotch zegt, zegt Soda. Het merk werd groot met modieuze collecties en fijne winkels, waar het door het sprayen van het bekende ‘Barfly’ luchtje altijd lekker ruikt. Het selecteren van je favoriete Scotch & Soda ondergoed is niet ingewikkeld, want alle boxers zijn gemaakt van katoen/elastaan en hebben halflange pijpjes. Het enige dat jij dus hoeft te doen, is het selecteren van je favoriete printjes. Binnen de collectie Scotch & Soda boxers vind je veel grafische prints terug, zoals stippen, zigzaglijnen en kubussen. Zowel de liefhebber van donkere kleuren als groen en blauw als de fan van felle kleuren als roze en geel, kan zijn slag slaan met Scotch & Soda boxershorts.

Scotch & Soda 3-packs

Waar een jaar of tien geleden boxershorts nog vooral los verkocht werden, is er nu de trend dat er steeds meer boxers in één verpakking gaan. Zo ook bij het Scotch & Soda ondergoed. Eerst werden voornamelijk 2-packs verkocht maar we zien nu dat de 3-packs Scotch & Soda boxers de boventoon voeren. En dat is ook mooi voor jou als klant, want per boxer ben je zo voordeliger uit!

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops