Bezig met laden...

Scotch & Soda boxershorts

Het leukste Scotch & Soda ondergoed voor heren vind je op boxers.nl. Scotch and Soda werd in de jaren '80 in hartje Amsterdam opgericht en in zo’n bruisende stad, waar mensen uit alle windrichtingen zich verzamelen, barst het natuurlijk van de inspiratie voor de leukste Scotch & Soda boxershorts! Scotch & Soda onderbroeken staan bekend om de verschillende, out of the box-prints en het Scotch & Soda underwear is inmiddels zelfs internationaal bekend. Op zoek naar Scotch & Soda boxerkoopjes? Bekijk dan de Scotch & Soda sale!

Scotch & Soda boxershorts
filter & sorteer

12 producten

Scotch & Soda boxers

Wie in Nederland Scotch zegt, zegt Soda. Het merk werd groot met modieuze collecties en fijne winkels, waar het door het sprayen van het bekende ‘Barfly’ luchtje altijd lekker ruikt. Het selecteren van je favoriete Scotch and Soda ondergoed is niet ingewikkeld, want alle Scotch & Soda boxers zijn gemaakt van katoen/elastaan en hebben halflange pijpjes. Het enige dat jij dus hoeft te doen, is het selecteren van je favoriete printjes. Binnen de collectie Scotch & Soda ondergoed voor heren vind je veel grafische prints terug, zoals stippen, zigzaglijnen en kubussen. Zowel de liefhebber van donkere kleuren als groen en blauw als de fan van felle kleuren als roze en geel, kan zijn slag slaan met Scotch and Soda boxershorts.

Scotch & Soda 3-packs

Waar een jaar of tien geleden boxershorts nog vooral los verkocht werden, is er nu de trend dat er steeds meer boxers in één verpakking gaan. Zo ook bij het Scotch & Soda ondergoed. Eerst werden voornamelijk 2-packs Scotch en Soda onderbroeken verkocht maar we zien nu dat de 3-packs Scotch and Soda boxers de boventoon voeren. En dat is ook mooi voor jou als klant, want per Scotch & Soda boxer ben je zo voordeliger uit! Denk jij: dit moet ik hebben? Bekijk dan onze pagina om je Scotch and Soda underwear online te kopen.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops