PUMA boxershorts

PUMA underwear is al jarenlang bekend, maar wat weinig mensen weten is dat PUMA is opgericht door Rudolf Dassler, de broer van Adolf Dassler, de oprichter van Adidas. PUMA ondergoed voor heren, dames en jongens is van een mooie kwaliteit, oogt sportief en de PUMA boxershorts, hipsters en strings zijn ook nog vriendelijk voor de portemonnee. De verschillende basic two-packs PUMA boxers zijn er al vanaf 16,99. De allerbeste deals vind je in de PUMA sale. Voor het kopen van PUMA underwear moet je zeker even hier kijken!

PUMA boxershorts

15 producten

sort-descending
2 pack
jongens 2-pack boxers AOP logo blauw III
2 pack
jongens 2-pack boxers zwart & rood II
2 pack
jongens 2-pack boxers blauw & zwart
2 pack
jongens 2-pack boxers AOP logo zwart
2 pack
jongens 2-pack boxers blauw & grijs
2 pack
jongens 2-pack boxers printed stripes multi II
4 pack
jongens 4-pack boxers blauw & grijs
4 pack
jongens 4-pack boxers blauw & zwart
6 pack
jongens 6-pack boxers printed stripe multi
2 pack
jongens 2-pack boxers printed stripes zwart & wit
2 pack
jongens 2-pack boxers groen & blauw
2 pack
jongens 2-pack boxers printed stripes multi III
2 pack
jongens 2-pack boxers printed stripes blauw & wit
2 pack
jongens 2-pack boxers printed stripes multi
2 pack
jongens 2-pack boxers blauw VII

15 producten

PUMA boxershorts

PUMA ondergoed staat voor kleurrijk en kwalitatief ondergoed voor een fijne prijs. Dat het een sportmerk in hart en nieren is, merk je aan de collecties: PUMA heren boxershorts hebben dankzij de logo’s en felle kleuren vaak een sportief tintje. Ook het PUMA dames ondergoed is populair geworden om het hippe, sportieve karakter. De setjes met PUMA strings en bralettes zijn dan ook een groot succes, mede dankzij samenwerkingen met toffe vrouwen zoals Rihanna, Kylie Jenner en Cara Delevingne. Zelfs voor sportieve kids zijn er PUMA onderbroeken, zodat de hele familie bij PUMA terecht kan!

van basics tot sportondergoed

Elk seizoen zijn er natuurlijk weer nieuwe PUMA boxershorts in de tofste designs, maar dit merk heeft ook alles wat jij nodig hebt om je collectie basics aan te vullen. Een voordelig setje van drie effen zwarte PUMA boxers of liever wat meer kleur met een blauw tweetal? PUMA heeft al het basisondergoed dat je je maar kunt wensen. En zoals het een sportmerk betaamt besteedt PUMA ook wat extra aandacht aan de actieveling: de PUMA boxershorts uit de Active-collectie zijn (letterlijk!) een verademing tijdens jouw work-out.

PUMA ondergoed sale

Ben jij fan van de boxershorts van PUMA? Dan wil je die natuurlijk het liefst voor een mooie prijs scoren. Op boxers.nl vind je daarom veel PUMA onderbroeken in de sale - niet alleen in de saleperiode, maar het hele jaar door.