Lyle & Scott boxershorts

Bij Lyle & Scott boxers denk je al snel aan het merk met de goudgele adelaar, die je sowieso weleens hebt gespot in het straatbeeld. Het Schotse merk Lyle & Scott werd sinds 1874 bekend om zijn golferskleding, maar is inmiddels véél meer dan dat. Kijk maar naar het Lyle & Scott ondergoed voor heren. Wie helemaal in Lyle & Scott gekleed is, kan niet zonder Lyle & Scott onderbroeken. Sporty, classy en trendy: dat zijn de Lyle & Scott boxershorts. En wist je dat we ook Lyle & Scott shirts, sokken en zwembroeken verkopen?

Lyle & Scott boxershorts

16 producten

sort-descending
3 pack
3-pack long boxers elias stripe blauw
5 pack
5-pack boxers miller multi
3 pack
3-pack boxers barclay blauw 613
2 pack
2-pack wijde boxershorts dylan zwart
3 pack
3-pack boxers barclay multi 630
3 pack
3-pack boxers barclay combi blauw 612
3 pack
3-pack boxers barclay zwart 614
3 pack
3-pack boxers barclay blauw 628
3 pack
3-pack boxers barclay combi zwart 548
-13%
3 pack
3-pack microfiber long boxers elton multi
3 pack
3-pack boxers daniel zwart
3 pack
3-pack boxers barclay combi zwart 611
5 pack
5-pack boxers miller zwart
3 pack
3-pack boxers barclay multi
3 pack
3-pack boxers barclay zwart II
3 pack
3-pack boxers barclay blauw

16 producten

Lyle & Scott ondergoed: de adelaar

Het verhaal van Lyle & Scott onderbroeken start al in 1874 toen het merk werd opgericht. Jaren daarna werd Lyle & Scott een regelrechte hype onder golfers. Dat is ook waar het embleem met de goudgele adelaar op je Lyle & Scott boxer vandaan komt: een 'eagle' betekent in de golfwereld dat een hole in twee slagen onder de par wordt gespeeld. Hoe dan ook, het Schotse merk Lyle & Scott werd steeds bekender en ook 'lekker casual' gedragen onder muzikanten. Inmiddels - bijna 150 jaar later - is Lyle & Scott in zo'n beetje iedere scene doorgebroken. En hoe! Het is bijna onmogelijk dat je de gele adelaar nog niét hebt gespot, of het nou op je kleding is of op je Lyle & Scott ondergoed.

waarom jij Lyle & Scott onderbroeken wilt hebben

Nu je het verhaal achter Lyle & Scott een beetje kent, horen we je denken: waarom moet ik dit Lyle & Scott ondergoed voor heren kopen? Dat het merk al zo lang bestaat en er een gele adelaar op de Lyle & Scott boxershorts staat is leuk, maar gelukkig zijn er nog veel meer redenen. De belangrijkste is de premium kwaliteit van Lyle & Scott underwear. Door jarenlange ervaring en vakmanschap kun je verwachten dat jouw Lyle & Scott boxers mooi zijn én blijven. Een andere reden is de look: Lyle & Scott is basic, maar wel klassiek, sportief en volgens de laatste trends. En kun je dan Lyle & Scott ondergoed kopen? Easy, op boxers.nl en boxers.be natuurlijk! Dus haal je Lyle & Scott boxershorts snel in huis.