Lacoste ondergoed

Lacoste ken je van de klassieke polo's met het iconische krokodillenlogo, maar de boxershorts mogen er ook zijn hoor! Door een combinatie van innovatie, kwaliteit en elegantie maakt Lacoste ondergoed dat er echt uit springt als je van luxe om je billen houdt. Enne, die krokodil, die mag op de onderbroeken natuurlijk niet ontbreken.

toon filter

8 producten

 1. 3 Pack
  3-pack trunks all over mini logo grijs & zwart
  Lacoste 3-pack trunks all over mini logo grijs & zwart
  Vanaf 44,95
  shop nu
 2. 4 Pack
  4-pack slips basic multi
  Lacoste 4-pack slips basic multi
  Vanaf 44,95
  shop nu
 3. 3 Pack
  microfiber 3-pack trunks zwart II
  Lacoste microfiber 3-pack trunks zwart II
  Vanaf 44,95
  shop nu
 4. 3 Pack
  3-pack wijde boxers streep & effen blauw
  Lacoste 3-pack wijde boxers streep & effen blauw
  Vanaf 54,95
  shop nu
 5. 3 Pack
  3-pack trunks all over mini logo multi
  Lacoste 3-pack trunks all over mini logo multi
  Vanaf 44,95
  shop nu
 6. 3 Pack
  3-pack wijde boxers print multi
  Lacoste 3-pack wijde boxers print multi
  Vanaf 54,95
  shop nu
 7. 3 Pack
  iconic 3-pack trunks mix blauw & grijs
  Lacoste iconic 3-pack trunks mix blauw & grijs
  Vanaf 48,95
  shop nu
 8. 3 Pack
  iconic 3-pack trunks blauw, grijs & rood
  Lacoste iconic 3-pack trunks blauw, grijs & rood
  Vanaf 44,95
  shop nu

8 producten

Lacoste ondergoed

Lacoste ondergoed is stijlvol en van hoge kwaliteit. Terugkerende aspecten van het Lacoste underwear zijn de groene krokodil — daarover later meer — en de mooie waistband met Lacoste logo. In de collectie zitten naast de strakke Lacoste boxershorts ook verschillende wijde boxers. Door de 3-packs kun je weer even vooruit en betaal je ook niet de hoofdprijs voor dit fijne ondergoed.

historie van Lacoste

Het verhaal van Lacoste is een bijzonder verhaal. De Franse tennisser René Lacoste — in 1925 winnaar van zowel Roland Garros als Wimbledon — hekelt de tenniskleding van die tijd. Het oogt niet sportief en is de ene keer te warm en de andere keer te koud. Samen met een bevriende textielondernemer bedenkt hij de polo, gemaakt van piqué stof. Het wordt een ongekend succes en is het begin van Lacoste als merk. Later volgt er een complete kledinglijn, inclusief Lacoste boxershorts, die wereldwijd verkrijgbaar is.

Lacoste krokodil

Het ontstaan van de bekende krokodil is ook een mooi verhaal: Lacoste sluit een weddenschap af: wint hij de Davis Cup wedstrijd tegen Australië dan krijgt hij een koffer van krokodillenleer. Helaas verliest Lacoste en journalist George Carens schrijft de volgende dag: “De jonge Lacoste heeft weliswaar zijn koffer van krokodillenleer niet gewonnen, maar daartegenover staat dat hij als een ware krokodil heeft gespeeld!” Dit zorgt ervoor dat zijn vrienden hem vanaf dan “de krokodil” noemen en even later was het iconische krokodillenlogo een feit. Met Lacoste ondergoed koop je dus ondergoed met een verhaal.

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops