Lacoste boxershorts

Lacoste ken je van de klassieke polo's met het iconische krokodillenlogo, maar de Lacoste boxershorts mogen er ook zijn! De combinatie van innovatie, kwaliteit en elegantie maakt dat Lacoste ondergoed voor heren er echt uit springt als je van luxe om je billen houdt. Enne, die krokodil, die mag op de Lacoste onderbroeken voor heren natuurlijk niet ontbreken. Op deze pagina vind je Lacoste boxer briefs en slips in 3-packs met zo af en toe iets in de Lacoste onderbroeken sale.

Lacoste boxershorts

16 producten

sort-descending
5 pack
5-pack boxers basic combi zwart
-22%
3 pack
3-pack boxers basic groen & blauw
3 pack
3-pack boxers basic blauw & grijs
nieuw
5 pack
5-pack boxers basic zwart
5 pack
5-pack boxers basic grijs
3 pack
3-pack boxers casual cotton stretch zwart
3 pack
3-pack microfiber boxers motion basic zwart
3 pack
3-pack boxers basic multi
3 pack
3-pack microfiber boxers motion blauw
3 pack
3-pack boxers combi blauw II
3 pack
3-pack boxers basic blauw & rood
3 pack
3-pack boxers iconic blauw, grijs & rood
3 pack
3-pack boxers all over mini logo multi
3 pack
3-pack trunks casual zwart
3 pack
3-pack boxers basic zwart
3 pack
3-pack boxers all over mini logo grijs & zwart

16 producten

Lacoste ondergoed

Lacoste ondergoed voor heren is stijlvol en van hoge kwaliteit. Terugkerende aspecten van het Lacoste underwear zijn de groene krokodil — daarover later meer — en de mooie waistband met Lacoste logo. In de collectie zitten naast de strakke Lacoste boxershorts van stretchkatoen en microfiber ook verschillende wijde boxers van katoen. Door de 3-packs kun je weer even vooruit en betaal je ook niet de hoofdprijs voor dit fijne ondergoed.

historie van Lacoste

Het verhaal van Lacoste is een bijzonder verhaal. De Franse tennisser René Lacoste — in 1925 winnaar van zowel Roland Garros als Wimbledon — hekelt de tenniskleding van die tijd. Het oogt niet sportief en is de ene keer te warm en de andere keer te koud. Samen met een bevriende textielondernemer bedenkt hij de polo, gemaakt van piqué stof. Het wordt een ongekend succes en is het begin van Lacoste als merk. Later volgt er een complete kledinglijn, inclusief Lacoste boxershorts, die wereldwijd verkrijgbaar is.

Lacoste onderbroeken met krokodil

Het ontstaan van de bekende krokodil is ook een mooi verhaal: Lacoste sluit een weddenschap af: wint hij de Davis Cup wedstrijd tegen Australië dan krijgt hij een koffer van krokodillenleer. Helaas verliest Lacoste en journalist George Carens schrijft de volgende dag: “De jonge Lacoste heeft weliswaar zijn koffer van krokodillenleer niet gewonnen, maar daartegenover staat dat hij als een ware krokodil heeft gespeeld!” Dit zorgt ervoor dat zijn vrienden hem vanaf dan “de krokodil” noemen en even later was het iconische krokodillenlogo een feit. Met Lacoste ondergoed koop je dus ondergoed met een verhaal.