HOM Underwear boxers

HOM is een van oorsprong Frans merk, opgericht in 1968 en daarmee hebben de HOM boxershorts een rijke geschiedenis. Specialiteiten van het HOM underwear voor heren zijn de verschillende microfiber boxershorts, het HOM HO1 ondergoed met horizontale gulp en de spannende HOM temptation lijn met sexy herenondergoed. HOM ondergoed is er voor mannen die van stoer en uitdagend houden. Matcht dat perfect met jouw persoonlijkheid? Dan zijn de HOM boxers en HOM slips voor jou gemaakt.

HOM Underwear boxers

40 producten

sort-descending

40 producten

HOM ondergoed voor heren

HOM underwear wordt wereldwijd verkocht en dat is niet voor niks. Het HOM ondergoed is namelijk van een fantastische kwaliteit, door gebruik van hoogwaardig microfiber, modal en katoen. Als het gaat om verschillende soorten herenondergoed gaat, heb je bij HOM volop keus. Zo is er de bekende HOM HO1 boxer, maar ook de HOM sport performance lijn, die elk seizoen weer terugkomt in verschillende kleuren.

verleiden met HOM temptation

Wil je als man iets aan dat spannender is dan een basic boxershort, dan zit je goed met HOM ondergoed. In de HOM temptation lijn vind je (semi) doorschijnende boxers en verder biedt de collectie diverse sexy jockstraps en strings, waaronder de populaire HOM plume. We kunnen met recht zeggen dat HOM onderbroeken het meest sexy ondergoed is dat we verkopen.

goedkoop kopen in de HOM ondergoed sale

Let je een beetje op de centen en wil je jouw HOM briefs en slips zo voordelig mogelijk bestellen? Er is altijd wel een HOM aanbieding in onze HOM underwear sale voor heren te vinden. Vooral aan het eind van elk modeseizoen vind je mooie deals, zoals een goede HOM HO1 aanbieding in onze HOM underwear online shop. Er is dus niets meer dat je tegenhoudt om mooie HOM boxershorts voor heren te kopen.