grote maten boxershorts heren

Voor extra grote maten heren ondergoed klop je bij ons aan. We zijn er voor iedere man en daarom hebben we ook een (grote) onderbroek voor jou. Vooral Schiesser, Götzburg en CECEBA staan bekend om een mooie boxershort in maat 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL en 8XL. Tegenwoordig doen ook hippe merken als MuchachomaloTommy Hilfiger en Jack & Jones mee met grote maten ondergoed. Heren, go big or go home. Wil je plus size boxershorts kopen? Dat doe je hier!

grote maten boxershorts heren

producten 1-48 van 113

sort-descending

grote maten ondergoed heren

Iedereen moet zich comfortabel voelen in zijn boxershort. Daarom hebben we naast de reguliere maten ook plus size ondergoed voor heren, dat je, afhankelijk van het merk, bij ons koopt tot en met 8XL. Waar sommige merken echte voorlopers zijn op het gebied van grote maten heren ondergoed, zien we bij andere merken de collectie langzaamaan groeien. Zo hebben merken als Calvin Klein een speciale plus size collectie en lopen de boxers van Muchachomalo bijvoorbeeld standaard tot en met 3XL.

de keuze plus size herenboxers

Wij willen dat er ook in plus size maten een ruime keuze te vinden is. Maar welke boxer kies je? Grote onderbroeken met een wijde pasvorm staan forse heren goed, omdat je hier gemakkelijk een buikje in wegstopt. Maar ook in onze grote maten slips en grote maten boxershorts ben je verzekerd van comfort. Er zijn verschillende effen tinten en kleurcombinaties te kiezen, dus sla je slag! Vandaag je grote maten ondergoed voor mannen besteld, is morgen in huis.