Diesel boxershorts

Oh oh, helaas verkopen we geen Diesel boxershorts meer, maar tussen onze herenboxers vind je vast je nieuwe favorieten.

Voor het ontstaan van de Diesel boxershorts gaan we ver terug in de tijd. Het Italiaanse merk Diesel werd al in 1978 opgericht en zowel Diesel kleding als Diesel underwear heeft snel naam gemaakt in de mode-industrie. Diesel staat voor creativiteit en dat zie je: zowel aan de marketing als aan de Diesel boxers zelf. Saaie Diesel onderbroeken bestaan niet!

Diesel boxershorts
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Diesel ondergoed heren

Hoewel Diesel over de hele wereld bekend is van de jeans en T-shirts, is een mooie outfit natuurlijk niks zonder Diesel ondergoed. Het hele scala aan herenondergoed komt hier terug: de Diesel slip, jockstrap of string voor heren waarmee de benen en billen geshowd kunnen worden als de jeans uit gaat. Voor de mannen die het liever wat traditioneler houden, zijn er Diesel boxers.

Diesel boxershorts

Met veel kleur en prints, biedt Diesel ondergoed een breed en modieus assortiment. Camouflage prints en de bekende ‘rainbow’ band komen eigenlijk in elke collectie Diesel boxershorts terug, maar daarnaast is er veel vernieuwing en zijn er verschillende waistbands. Met kerst en Valentijn zijn er specials te vinden, zodat Diesel ondergoed ook een populair cadeautje is tijdens deze feestdagen.