Bezig met laden...

katoenen ondergoed dames

Katoenen ondergoed voor dames vind je hier op een rij! Al deze katoenen dames onderbroeken zijn voor het grootste gedeelte gemaakt van katoen: van katoen elastaan slips en bralettes tot katoen polyester, polyamide, nylon of katoen modal strings en boxers voor dames. Naast strech katoenen dames ondergoed vind je op deze pagina zo af en toe ook 100% katoenen ondergoed. Hoe dan ook: al ons katoenen dames ondergoed is luchtig én comfortabel. Wil je meer weten? Bekijk dan de pagina met alle informatie over het materiaal katoen.

katoenen ondergoed dames
filter

producten 1-48 van 187

katoenen ondergoed dames

Katoenen dames ondergoed en katoen elastaan ondergoed voor dames is hartstikke gewild en dat is ook niet zo gek. Er zijn namelijk veel voordelen te noemen over katoenen ondergoed. Dames maken hun keuze voor katoen niet alleen op basis van het fijne draaggemak, maar ook op basis van hygiëne. Er wordt namelijk gezegd dat katoenen damesslips veel beter zijn voor je area down under, omdat katoen beter ademt, minder irriteert en de zuurgraad van je vajayjay op peil houdt. Ook is katoenen dames ondergoed sterk en slijtvast en merk je dat het heel wat aankan in de wasmachine of tijdens het strijken.

dames ondergoed 100% katoen

Weten jullie wat er nog beter is dan stretch katoenen ondergoed, dames? Als een onderbroek voor de volle 100% bestaat uit katoen. Vaak wordt er namelijk een mix gebruikt van elastaan of polyester voor meer stretch bij katoenen ondergoed. Dames merken daar in de meeste gevallen helemaal niks van, maar als je huid extreem gevoelig is en snel irriteert, wordt deze niet vrolijk van synthetische materialen dames ondergoed. Katoen bestaat uit natuurlijke vezels en geeft daarom veel minder snel een allergische reactie dan bijvoorbeeld microfiber. Raakt je huid snel geïrriteerd of ben je zelfs allergisch voor het meeste dames ondergoed? 100% katoen is wat je wilt hebben.

van katoenen damesslips tot bralettes

Als het gaat over katoenen ondergoed: dames shoppen gemakkelijk een compleet setje. We hebben voor de liefhebbers namelijk niet alleen katoenen damesslips, maar ook aan alles voor daarboven is gedacht. Het is nog veel leuker om jouw onderoutfit af te maken met een bijpassende katoenen bralette, toch? Gelukkig kan dat binnen onze collectie dames ondergoed. Katoen is er in alle maten en basiskleuren, zodat iedereen kan ervaren wat het fijne is van katoenen ondergoed. Dames, sla je slag!

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops