bamboe ondergoed dames

Het is tijd voor bamboe ondergoed, dames! Het bijzondere materiaal bamboe heeft behalve duurzame eigenschappen ook een comfort waar je u tegen zegt. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom bamboe ondergoed een fijne keuze is. Bamboe dames ondergoed is bijvoorbeeld superzacht, fris en sterk. Zin om het zelf te testen? Op deze pagina vind je bamboe onderbroeken voor dames van Bamboo Basics in verschillende kleuren en modellen, zoals bamboe slips en bamboe boxershorts voor dames.

bamboe ondergoed dames

18 producten

sort-descending
3 pack
dames 3-pack strings amber zwart
nieuw
3 pack
dames 3-pack slips lucy zwart
nieuw
3 pack
dames circular made 3-pack strings liz zwart
duurzaam
2 pack
dames 2-pack boxershorts stella seamless zwart
duurzaam
3 pack
dames 3-pack strings lola zwart
duurzaam
dames bikershort suze zwart
duurzaam
2 pack
dames 2-pack bralettes seamless ruby rib zwart
duurzaam
3 pack
dames 3-pack slips rosa zwart
duurzaam
2 pack
dames 2-pack bralettes seamless nova zwart
duurzaam
dames padded bralette fleur zwart
duurzaam
3 pack
dames 3-pack taille-slips julia zwart
duurzaam
3 pack
dames 3-pack hip-slips mila zwart
duurzaam
3 pack
dames 3-pack slips tess zwart
duurzaam
2 pack
dames 2-pack hipsters sophie zwart
duurzaam
3 pack
dames 3-pack slips belle zwart
duurzaam
2 pack
dames 2-pack hipsters iris zwart
duurzaam
3 pack
dames 3-pack slips yara zwart
duurzaam
3 pack
dames 3-pack strings emma zwart
duurzaam

18 producten

bamboe ondergoed dames

Bamboe ondergoed: dames willen voor hun billen alleen het allerbeste en dat begrijpen we wel. Daarom hebben we bamboe dames ondergoed ingeslagen en geloof ons, de specs van dit materiaal zijn niet mis. Het allerbelangrijkste vinden we nog wel de duurzaamheid van bamboe ondergoed. Dames, het hele verhaal over het ontstaan van bamboe boxershorts is wat technisch, maar laten we het erop houden dat er veel minder water en chemicaliën worden gebruikt bij de productie van bamboe dames ondergoed vergeleken met de meeste andere materiaalsoorten. Daarnaast is bamboe van zichzelf antibacterieel en vochtabsorberend zodat jij je de hele dag door fris voelt in een bamboe string of slip. Redenen genoeg om te gaan voor bamboe ondergoed, dames!

alle modellen bamboe dames ondergoed

Van een bamboe string tot een bamboe hipster en een bamboe slip: dames, om jullie blij te maken hebben we verschillende type modellen ingekocht van bamboe ondergoed. Vrouwen kiezen de kleur die ze het liefst dragen en je bamboe dames ondergoed is ready to wear. Bamboo Basics is het merk waar je moet zijn voor bamboe ondergoed. Dames die houden van zijdezachte onderbroeken zien Bamboo Basics al snel als hun lievelingsmerk en dat is met de belofte over ‘extreem comfortabel ondergoed’ niet zo gek. Om te helpen hebben we alles verzameld op deze pagina en zo kopen jullie in een handomdraai wat in van het allerbeste bamboe ondergoed, dames.