x

Wegens drukte bij PostNL kan het zijn dat je pakketje wat langer onderweg is dan normaal.

bamboe ondergoed dames

Het is tijd voor bamboe ondergoed, dames! Dit bijzondere materiaal heeft behalve duurzame eigenschappen ook een comfort waar je u tegen zegt en dat maakt bamboe dames ondergoed zo populair. Op deze pagina vind je bamboe ondergoed voor dames van Bamboo Basics in verschillende kleuren en modellen.
Alles over bamboe lees je in onze blog waarom bamboe ondergoed of op de pagina over het materiaal bamboe.

Filteren
toon filter

6 producten

 1. 3 Pack
  dames yara slip 3-pack zwart duurzaam
  Bamboo Basics dames yara slip 3-pack zwart
  Vanaf 19,95
  shop nu
 2. 2 Pack
  dames iris 2-pack hipsters zwart duurzaam
  Bamboo Basics dames iris 2-pack hipsters zwart
  Vanaf 19,95
  shop nu
 3. 3 Pack
  dames emma 3-pack strings zwart duurzaam
  Bamboo Basics dames emma 3-pack strings zwart
  Vanaf 19,95
  shop nu
 4. 2 Pack
  dames iris 2-pack hipsters wit duurzaam
  Bamboo Basics dames iris 2-pack hipsters wit
  Vanaf 19,95
  shop nu
 5. 3 Pack
  dames yara 3-pack slips wit duurzaam
  Bamboo Basics dames yara 3-pack slips wit
  Vanaf 19,95
  shop nu
 6. 3 Pack
  dames emma 3-pack strings wit duurzaam
  Bamboo Basics dames emma 3-pack strings wit
  Vanaf 19,95
  shop nu

6 producten

bamboe ondergoed dames

Bamboe ondergoed: dames willen voor hun billen alleen het allerbeste en dat begrijpen we wel. Daarom hebben we bamboe dames ondergoed ingeslagen en geloof ons, de specs van dit materiaal zijn niet mis. Het allerbelangrijkste vinden we nog wel de duurzaamheid van bamboe ondergoed. Dames, het hele verhaal over het ontstaan van bamboe boxershorts is wat technisch, maar laten we het erop houden dat er veel minder water en chemicaliën worden gebruikt bij de productie van bamboe dames ondergoed vergeleken met de meeste andere materiaalsoorten. Daarnaast is bamboe van zichzelf antibacterieel en vochtabsorberend zodat jij je de hele dag door fris voelt in een bamboe string of slip. Redenen genoeg om te gaan voor bamboe ondergoed, dames!

alle modellen bamboe dames ondergoed

Van een bamboe string tot een bamboe hipster en een bamboe slip: dames, om jullie blij te maken hebben we verschillende type modellen ingekocht van bamboe ondergoed. Vrouwen kiezen de kleur die ze het liefst dragen en je bamboe dames ondergoed is ready to wear. Bamboo Basics is het merk waar je moet zijn voor bamboe ondergoed. Dames die houden van zijdezachte onderbroeken zien Bamboo Basics al snel als hun lievelingsmerk en dat is met de belofte over ‘extreem comfortabel ondergoed’ niet zo gek. Om te helpen hebben we alles verzameld op deze pagina en zo kopen jullie in een handomdraai wat in van het allerbeste bamboe ondergoed, dames.

onze shops