Bezig met laden...

katoenen ondergoed dames

100% katoenen ondergoed voor dames vind je hier op een rij. En dan bedoelen we ook écht katoen ondergoed, dames, want alle katoenen dames onderbroeken op deze pagina zijn van niks anders gemaakt dan 100 procent katoen. Dat zorgt ervoor voor dat al dit katoenen dames ondergoed luchtig en comfortabel is.
Meer weten over katoenen ondergoed? Bekijk dan de pagina met alle informatie over het materiaal katoen. Toch op zoek naar een beetje extra rek? Check ook ons stretch katoenen dames ondergoed.

katoenen ondergoed dames
filter & sorteer

14 producten

katoenen ondergoed dames

Katoenen dames ondergoed is hartstikke gewild en dat is ook niet zo gek. Er zijn namelijk veel voordelen te noemen over katoenen ondergoed. Dames maken hun keuze voor katoen niet alleen op basis van het fijne draaggemak, maar ook op basis van hygiëne. Er wordt namelijk gezegd dat katoenen damesslips veel beter zijn voor je area down under, omdat katoen beter ademt, minder irriteert en de zuurgraad van je vajayjay op peil houdt. Ook is katoenen dames ondergoed sterk en slijtvast en merk je dat het heel wat aankan in de wasmachine of tijdens het strijken.

dames ondergoed 100% katoen

Weten jullie wat er nog beter is dan katoenen ondergoed, dames? Als een onderbroek voor de volle 100% bestaat uit katoen. Vaak wordt er namelijk een mix gebruikt voor meer stretch bij katoenen ondergoed. Dames merken daar in de meeste gevallen helemaal niks van, maar toch wordt niet iedere huid vrolijk van synthetische materialen dames ondergoed. Katoen bestaat uit natuurlijke vezels en geeft daarom veel minder snel een allergische reactie dan bijvoorbeeld elastaan. Raakt je huid snel geïrriteerd of ben je zelfs allergisch voor het meeste dames ondergoed? 100% katoen is wat je wilt hebben.

van katoenen damesslips tot bralettes

Als het gaat over katoenen ondergoed: dames shoppen gemakkelijk een compleet setje. We hebben voor de liefhebbers namelijk niet alleen katoenen damesslips, maar ook aan alles voor daarboven is gedacht. Het is nog veel leuker om jouw onderoutfit af te maken met een bijpassende 100% katoenen bralette, toch? Gelukkig kan dat binnen onze collectie dames ondergoed. Katoen is er in alle maten en basiskleuren, zodat iedereen kan ervaren wat het fijne is van katoenen ondergoed. Dames, sla je slag!

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops