Bezig met laden...

CR7 boxershort

CR7 is hét merk van een van de grootste voetballers ter wereld. Niemand minder dan Cristiano Ronaldo bracht samen met ondergoedfabrikant JBS zijn CR7 underwear uit. Net als bij Cristiano Ronaldo zelf kun je ook bij de boxershorts kracht en kwaliteit verwachten. CR7 ondergoed is er voor de man die wil dat zijn boxers perfect zitten: niet te strak en niet te los.

CR7 boxershort
filter & sorteer 1

6 producten

Cristiano Ronaldo ondergoed

Over de voetbalkwaliteiten van Cristiano Ronaldo is iedereen het eens. Samen met Lionel Messi is Cristiano de smaakmaker van het hedendaagse voetbal. Maar ook de lifestyle van CR7 – de bijnaam van Ronaldo verwijst naar zijn rugnummer – wordt overal ter wereld bewierookt. Met meer dan 235 miljoen volgers op Instagram is hij een populair icoon. Niet heel gek dus dat de spits met een eigen modelabel op de proppen kwam. Het Cristiano Ronaldo ondergoed vormt daarvan de basis.

CR7 ondergoed

Naast de fraaie looks, heeft het CR7 underwear als andere mooie eigenschap de goede prijs-kwaliteitverhouding. De boxers worden namelijk verkocht in scherp geprijsde multipacks. Uiteraard zijn de CR7 boxers verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Op de elastische band van de CR7 onderbroeken heb je de keus tussen een CR7 of een Cristiano Ronaldo opdruk.

CR7 boxershorts

In de collectie CR7 ondergoed zijn mooie herenslips te vinden, maar het assortiment bestaat voornamelijk uit CR7 boxershorts. Deze zijn gemaakt van een fijn katoen. Wil jij er net zo uitzien als onze Portugese held? Begin met het bestellen van je CR7 onderbroeken en je bent al op de helft. Wil je ook de sixpack van Cristiano Ronaldo? Daarvoor zul je toch echt zelf de sportschool in moeten.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops