Claesen's boxershorts

Oh oh, helaas verkopen we geen Claensen's boxershorts meer, maar tussen onze herenboxers en jongensboxers vind je vast nieuwe favorieten.

Claesen’s is een Nederlands merk dat sinds 1993 bekendstaat om zijn originele kwaliteit. Als je eenmaal Claesen's ondergoed draagt, dan wil je niets anders meer. Alle items uit de collectie voelen zacht aan en blijven lang mooi, of je nou Claesen's udnerwear shopt voor heren of kinderen. De materialen en grondstoffen die Claesen's voor zijn boxershorts gebruikt zijn duurzaam.

Claesen's boxershorts
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Claesen's ondergoed

De collectie Claesen’s ondergoed voor heren is overzichtelijk. Met slechts een aantal nieuwe prints per jaar, is het vooral een merk met basics. Wel worden kosten noch moeite gespaard om een perfecte kwaliteit te garanderen. Hierdoor zijn Claesen's boxershorts echte essentials die lang meegaan. Waar de meeste kledingmerken fabrieken opdracht geven om kleding voor hen te produceren, heeft Claesen's een geheel eigen fabriek in India. Zo is er de garantie dat Claesen's ondergoed echt maatschappelijk verantwoord geproduceerd wordt.

Claesen's kinderondergoed

Vanaf de oprichting spelen kinderen een grote rol bij Claesen's. Dat begint bij de collectie. Want naast het Claesen's ondergoed voor jongens dat je bij ons tegenkomt, worden er bijvoorbeeld ook rompertjes, pyjama’s en Claesen's zwembroeken voor kinderen verkocht. Daarnaast komen kinderen ook in de missie van Claesen's terug. “De wereld beter achterlaten voor onze kinderen”, zoals ze het zelf zeggen. Een wereld waarin mensen met zorg omgaan met de natuur en met elkaar.