CECEBA boxershorts

CECEBA boxershorts zijn er (al sinds 1893!) voor heren die zoeken naar gewoon goed ondergoed. Een onderbroek zit het dichtst op je lichaam en moet daarom perfect zitten. CECEBA heeft het! Zelfs in maten t/m 8XL, want met grote maten ondergoed wil CECEBA iedere man kunnen bedienen. CECEBA is naast fan van goed ondergoed ook fan van een groene planeet. Daarom zijn alle CECEBA boxershorts CO2-neutraal geproduceerd en steunt CECEBA kinderen in nood. Scoor hier je CECEBA ondergoed en een bijpassend CECEBA T-shirt.

CECEBA boxershorts

36 producten

sort-descending

36 producten

CECEBA ondergoed voor iedere man

CECEBA boxershorts: een sportief design, CO2-neutrale productie en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat is CECEBA in een notendop. Met de verschillende multipacks sla je goed in en dat voor een scherpe prijs. Wat het CECEBA heren ondergoed verder zo populair maakt, is dat er maten zijn van klein tot groot. CECEBA is namelijk een van de weinig merken met grote maten ondergoed tot en met 8XL. Je merkt 't: CECEBA boxers zijn er voor iedere man, dus ook voor jou.

verschillende CECEBA boxershorts

CECEBA ondergoed is er niet alleen in vele maten, maar ook in vele soorten. Zo heb je de boxershort met lange pijpjes: ze zitten heerlijk en voorkomen dat je benen gaan schuren. Ben je fan van een korter model, dan ga je voor de CECEBA boxer met korte pijpjes. Maar ook wijde boxershorts zijn van de partij – ideaal voor heren die houden van een relaxte fit of een buikje willen bedekken. Last but not least is een ondergoedcollectie natuurlijk niet compleet zonder een goeie slip. Tussen het CECEBA underwear zit voor iedereen wel iets, dus check vooral al ons CECEBA ondergoed.