Cavello boxershorts

De Cavello boxershort is inmiddels een begrip geworden onder heren die stijlvolle prints graag combineren met comfortabel ondergoed. Cavello boxershorts zijn kleurrijk en toch subtiel, en er zijn ook handige basic modellen verkrijgbaar. Omdat je er nooit genoeg van kunt krijgen, komen Cavello onderbroeken nooit alleen, maar bijna altijd in een handige two-pack.

toon filter

5 producten

 1. 2 Pack
  2-pack check & rood
  Cavello 2-pack check & rood
  Vanaf 29,95
  shop nu
 2. 2 Pack
  2-pack ruit & blauw
  Cavello 2-pack ruit & blauw
  Vanaf 29,95
  shop nu
 3. 2 Pack
  2-pack sea life & blauw
  Cavello 2-pack sea life & blauw
  Vanaf 29,95
  shop nu
 4. 2 Pack
  2-pack mozaiek blauw
  Cavello 2-pack mozaiek blauw
  Vanaf 29,95
  shop nu
 5. 2 Pack
  2-pack zwart II
  Cavello 2-pack zwart II
  Vanaf 29,95
  shop nu

5 producten

Cavello boxershorts

Cavello is een oer-Hollands merk en het Cavello ondergoed staat bekend om de mooie prijs/kwaliteit verhouding, van mooi katoen en met een bestendige elastische band. De Cavello boxershorts zijn er exclusief voor heren en komen elk seizoen weer in verschillende prints en kleuren. Natuurlijk zijn er trouwe fans die het merk nog van vroeger kennen, maar de fijne Cavello onderbroeken weten ook een steeds breder publiek te trekken.

old school Cavello

De generatie die in de jaren ‘90 veel uitging, zal Cavello nog kennen als merk voor de gabbers. Duizenden mensen hadden destijds een Cavello broek of zelfs een kleurrijk Cavello pak in de kast hangen, waar op feestjes lekker in los werd gegaan. Hoewel er nog weleens vintage items via Marktplaats verhandeld worden, wordt er nu alleen nog Cavello ondergoed gemaakt.

onze shops