Cavello boxershorts

De Cavello boxershort is inmiddels een begrip onder heren die stijlvolle prints combineren met comfortabel ondergoed. Cavello boxershorts zijn kleurrijk en toch subtiel, en er zijn ook handige basic boxers verkrijgbaar. Omdat je er nooit genoeg van kunt krijgen, komen Cavello onderbroeken voor heren in een handige 2-pack. Ga je voor Cavello ondergoed uit de nieuwe collectie of voor Cavello aanbiedingen?

Cavello boxershorts

13 producten

sort-descending
2 pack
2-pack boxers flower print blauw & grijs
nieuw
2 pack
2-pack boxers basic zwart
nieuw
2 pack
2-pack microfiber boxers print blauw
2 pack
2-pack boxers basic blauw
nieuw
2 pack
2-pack boxers basic flowers multi
nieuw
2 pack
2-pack boxers microfiber flowers rood
2 pack
2-pack boxers print blauw II
2 pack
2-pack boxers print grijs
2 pack
2-pack microfiber boxers flowers blauw
2 pack
2-pack boxers flower print multi
2 pack
2-pack microfiber boxers zebra blauw
2 pack
2-pack microfiber boxers leafs paars
2 pack
2-pack microfiber boxers basic blauw

13 producten

Cavello boxershorts

Cavello is een oer-Hollands merk en het Cavello ondergoed staat bekend om de mooie prijs/kwaliteit verhouding, van mooi katoen en met een bestendige elastische band. De Cavello boxershorts zijn er exclusief voor heren en komen elk seizoen weer in verschillende prints en kleuren. Natuurlijk zijn er trouwe fans die het merk nog van vroeger kennen, maar de fijne Cavello onderbroeken weten ook een steeds breder publiek te trekken. Aan het eind van het seizoen koop je je boxershorts extra voordelig in de Cavello sale.

old school Cavello

De generatie die in de jaren ‘90 veel uitging, zal Cavello nog kennen als merk voor de gabbers. Duizenden mensen hadden destijds een Cavello broek of zelfs een kleurrijk Cavello pak in de kast hangen, waar op feestjes lekker in los werd gegaan. Hoewel er nog weleens vintage items via Marktplaats verhandeld worden, wordt er nu alleen nog Cavello ondergoed gemaakt. En die Cavello boxers vind je dus in alle soorten en maten op boxers.nl!