Calvin Klein ondergoed

Calvin Klein richtte in 1968 zijn eigen kledingbedrijf op en startte ruim tien jaar later met underwear. Met indrukwekkende advertenties en modellen als Justin Bieber en Kendall Jenner is Calvin Klein ondergoed inmiddels wereldberoemd. Het Calvin Klein ondergoed voor heren, dames, jongens en meisjes is modieus en van een fantastische kwaliteit. En wat dacht je van de mooie Calvin Klein boxershorts? Zowel de nieuwste collectie als de beste CK ondergoed en boxer deals vind je in onze Calvin Klein sale!

Calvin Klein ondergoed

8 producten

sort-descending
-20%
2 pack
jongens intense power 2-pack boxers basic groen & zwart
-20%
2 pack
jongens intense power 2-pack boxers basic blauw & zwart II
-25%
3 pack
jongens intense power 3-pack boxers logo multi
-38%
2 pack
2-pack boxers basic ck waistband blauw
2 pack
jongens intense power 2-pack boxers zwart II
2 pack
jongens intense power 2-pack boxers blauw & grijs II
2 pack
jongens 2-pack grijs & wit
2 pack
jongens 2-pack zwart

8 producten

Calvin Klein voor de man

Vraag je over de hele wereld aan mannen welke merken ondergoed zij kennen, dan kan het niet anders of Calvin Klein ondergoed wordt het meest genoemd. Calvin Klein ondergoed is dan ook van uitstekende kwaliteit en de campagnes wereldberoemd. De best verkochte Calvin Klein onderbroeken zijn de heren 3-packs en daarmee zit je eigenlijk altijd goed, of je nu voor low rise Calvin klein trunks of voor long fit gaat. Daarnaast zijn er ook wijde onderbroeken, jockstraps en meer Calvin Klein ondergoed van microfiber, oftewel: Calvin Klein heren ondergoed is er voor iedereen.

Calvin Klein ondergoed

Dat geldt ook voor het Calvin Klein damesondergoed, dat misschien wat later bekend werd maar daarna een ware inhaalslag heeft gemaakt. De fijne materialen, zoals de modern cotton serie en de Calvin Klein waistband brachten het merk tot grote hoogten. Opvallende trend de laatste jaren: de Calvin Klein bralette met Calvin Klein string zie je overal terug. Onze favoriet blijft toch wel het zwarte Calvin Klein ondergoed.

beroemdheden in Calvin Klein

Het begon met de iconische zwart-wit foto’s van Mark ‘Marky’ Wahlberg en Kate Moss in Calvin Klein underwear. Later kwam je onder andere Justin Bieber, Lara Stone, Kendall Jenner en daarna zelfs de hele Kardashian familie in onderbroek tegen op de billboards met de bekende hashtag #mycalvins. Het zorgde voor een ware run op underwear van Calvin Klein. Tegenwoordig wil jong en oud Calvin Klein onderbroeken in zijn of haar kast hebben liggen.

Calvin Klein underwear kopen

Wil je Calvin Klein ondergoed bestellen? Komt dat even goed uit: boxers.nl is de grootste webshop van Nederland op het gebied van CK underwear. Je vindt bij ons alles wat je zoekt. De echte fans houden regelmatig de nieuwe collectie Calvin Klein ondergoed in de gaten. Koopjesjagers slaan natuurlijk hun slag in de sale. Een aantal keer per jaar vind je hier Calvin Klein ondergoed aanbiedingen of scherp geprijsde multipacks Calvin Klein onderbroeken.