Calvin Klein long fit boxers

De Calvin Klein boxer met lange pijp is bij mannen een begrip op zich: dit ondergoed voor heren is extra lang en daardoor erg populair bij Calvin Klein. Aangezien je deze Calvin Klein long fit boxers het liefst elke dag draagt, zijn is dit CK herenondergoed er in veel verschillende uitvoeringen. De extra lange pijp van deze lange Calvin Klein onderbroeken kruipen niet omhoog en daarom zorgt dit underwear voor extra comfort. Probeer het, en voor het weet ben jij ook diegene die van Calvin Klein lange boxershorts draagt!

Calvin Klein long fit boxers

6 producten

sort-descending

6 producten

Calvin Klein long fit om je benen

Zoals ze altijd zeggen: never skip leg day! Oké, cool, maar wat heeft dit met een Calvin Klein boxer met lange pijp te maken? Omdat we je vast niet uit hoeven te leggen hoe mateloos irritant het is als de pijpjes van je boxershort omhoog rollen. Met deze extra lange Calvin Klein boxershorts is dat verleden tijd, en kunnen zelfs mannen met flinke bovenbenen genieten van een Calvin Klein boxer met een goede pasvorm. Kom maar door, dus, met die leg day!

Calvin Klein boxer: lang is lekker warm

Daarnaast zijn ook deze Calvin Klein long fit boxers uiteraard gemaakt van een zacht katoenmengsel met elastaan, waardoor je je over knellende randjes halverwege je bovenbeen ook geen zorgen hoeft te maken. En zo'n Calvin Klein boxershort met langere pijpjes heeft nog een voordeel: hij bedekt nou eenmaal meer van je lichaam, en is daardoor op koudere dagen bijzonder aangenaam onder elke broek. De Calvin Klein long fit is de perfecte herfst- en winterboxer! Probeer jij 'm ook uit?