Wat is het meest sexy ondergoed voor mannen?

Bezig met laden...

Je sexy voelen begint bij de basis: je ondergoed. Waar de ene man juicht voor het motto 'hoe bloter, hoe beter', voelt een ander zich comfortabeler in een bedekte boxershort. Mag allemaal. Maar wat is over het algemeen het meest sexy mannenondergoed? Wat dragen mannen het liefst? En in welk herenondergoed vindt je partner jou het meest sexy? Lees snel verder en voel je zelfverzekerder als nooit tevoren.

sexy mens underwear

Welk sexy herenondergoed bestaat er allemaal?

1. de sexy herenstring en jockstrap

Oelala! De herenstring en jockstrap zijn bij uitstek hét ondergoed als je wilt gaan voor sexy. In deze weinig verhullende ondergoedsoorten krijgen je billen alle aandacht die ze verdienen.

2. de sexy slip voor mannen

Ook een tikkeltje sexy zijn de slips voor heren. Waarom? Een slip is net wat korter en bloter dan een gewone boxer en de boel daarbeneden wordt extra gelift.

3. doorzichtig ondergoed voor heren

Wil je je echt sexy voelen? HOM heeft in zijn speciale temptation-lijn transparant herenondergoed. Als dat geen spannend herenondergoed is, weten wij het ook niet meer.

Welk herenondergoed vinden vrouwen aantrekkelijk?

Je ziet het al aan het soort herenondergoed hierboven: bij sexy ondergoed denk je al snel aan spannend. Maar is dat wel het soort herenondergoed dat vrouwen het mooist vinden? Nou, nee dus! Volgens onderzoek vindt 70% van de vrouwen een strakke boxershort het meest sexy en dan het liefst in een donkere kleur. In een strakke boxer zie je namelijk het best de contoureren van het goddelijke lichaam van de man. Makes sense...

Welk type herenondergoed dragen mannen het liefst?

Uit ander onderzoek blijkt dat maar ongeveer de helft van de mannen ondergoed draagt om zich sexy te voelen. De nuchtere, Hollandse man draagt z'n ondergoed vaak meer uit praktisch oogpunt: als het maar lekker zit. En dat verbaast je misschien niks. De strakke boxershort wint de wedstrijd (58%), daarna komt de wijde boxer (18%), de herenslip (22%) en de mannenstring (2%).

En jij? Ga je voor spannend herenondergoed of hou je het toch liever bij je vertrouwde Calvin Klein boxer?

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops