x

zomersale: scoor tot 30% op jouw favoriete items

Wat is een bralette? Alles wat je wilt weten over de bralette bh

Bezig met laden...

Jonge meiden, volwassen vrouwen... iedereen heeft het erover: de bralette. Want o wat zit ‘ie fijn! Sterker nog, heel Instagram staat er vol mee en alle female influencers pronken niet in een bh, maar wel in de bralette op hun perfecte plaatjes. Maar uhm, wat is een bralette nou eigenlijk?

wat is een bralette bh?

Een bralette, wat is dat? Het verschil tussen een bralette en een gewone bh is in één zin uit te leggen: een bh heeft beugels en een bralette heeft dit niet. Vaak wordt er gedacht dat een bralette standaard niet voorgevormd is, maar dat is niet helemaal waar. Naast platte tops zijn er ook steeds meer bralettes die wél vulling hebben. Veel bralettes hebben geen haaksluiting en geen verstelbare bandjes, maar er zijn ook weer soorten die dit juist wel hebben, zodat je jouw bralette kunt verstellen. Dus, wat is een bralette? Je kunt het zien als een bh zonder beugel.

waarom een bralette? de voordelen

Nu je antwoord hebt op je vraag: een bralette, wat is dat?, wil je natuurlijk ook weten waarom je zo snel mogelijk zo’n ding in huis moet halen.

  • Een bralette zit mega comfortabel, want als er geen beugels zijn, kunnen deze ook niet irriteren en in je huid prikken.
  • Je hoeft nooit meer te zoeken naar de juiste cupmaat. Bralettes zijn er alleen in maten die je van shirts gewend bent: small, medium en zo verder.
  • Bralettes blijven mooi als je ze uit de wasmachine of droger vist.
  • Een bralette zit minder strak en is vaak van dunner materiaal gemaakt en da’s een tikkeltje hygiënischer.
  • Met een bralette worden je borsten weer steviger, want geloof het of niet: een bh maakt je borsten lui.
  • Je kunt bralettes gewoon aanhouden tijdens je MRI-scan in het ziekenhuis en dat kan met een gewone bh niet.
  • Met een bralette aan voelt elke dag als no bra day. Vrijheid!

bralette: how to wear

How to wear a bralette? Oftewel, hoe draag je een bralette? De echte daredevil draagt op een festival de kanten bralette boven haar jeans of onder een vestje. Minstens zo sexy maar net iets meer bedekt is een bralette onder je doorschijnende top of blouse. Of je draagt een wijd singlet en zorgt ervoor dat je bralette er bij de armgaten bovenuit piept, kan ook! Gaat dat allemaal wat ver? Een bralette is lekker comfortabel om op een doordeweekse dag onder je shirt te dragen of om tijdens hete zomermaanden in te slapen.

bralette kopen

Heb je jouw antwoorden op de vragen wat is een bralette bh en hoe draag je een bralette gevonden? En ben je nu op zoek naar een mooie bralette? Dan zit je direct goed, want bij ons vind je onder andere de Calvin Klein braletteTommy Hilfiger bralette en bralette van sloggi die je zoekt.

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops