Zonder ondergoed: wanneer je beter geen boxer kunt dragen

Bezig met laden...

Zonder ondergoed de deur uit gaan: sommige mannen zwéren bij going commando en dragen vaker geen onderbroek dan wel. En hoewel de meesten wel overtuigd zijn van de voordelen van ons favoriete kledingstuk, zijn er toch verrassend veel situaties waarin je inderdaad beter geen ondergoed kunt dragen. Deze bijvoorbeeld.

Wanneer kun je beter geen ondergoed dragen?

1. als je ondergoed oud is

First things first, mannen, want als-ie oud/kapot/goor is, kun je dus net zo goed helemaal géén boxer aantrekken. Zonder onderbroek is altijd beter dan een matig excuus voor een onderbroek.


2. als je lef wilt tonen

Zonder ondergoed op avontuur gaan, getuigt van best wat lef. Als je indruk wilt maken tijdens een date kan het daarom ook lonen om geen ondergoed te dragen.

3. als je een onvergetelijke indruk wilt achterlaten

Of dat nu een goeie of slechte indruk is ;-) Zonder ondergoed zal je date jou waarschijnlijk niet snel vergeten!

4. als je Schotse roots hebt

Als je Schotse roots hebt, hoort commando gaan er eigenlijk ook wel bij. Als iemand verstand heeft van geen ondergoed dragen, zijn het de Schotten wel!


5. als je niet van wassen houdt

Als je een bloedhekel hebt aan wassen draaien, scheelt het je ook weer een flinke lading vieze boxers als je geen onderbroek aan hebt. Mmmh, misschien toch een vast dagje per week zonder ondergoed proberen?

6. als je vader wilt worden

En ook als je paps wil worden kan het helpen: zonder onderbroek is je zaakje namelijk op de juiste temperatuur, en je spermaproductie (goor) op z'n best.

7. als je de liefde wilt bedrijven

Sowieso schijnt het handiger te zijn om geen ondergoed te dragen als je de liefde wil bedrijven. Goh!

Is het goed om soms geen onderbroek te dragen?

Wanneer je de liefde wilt bedrijven, lef wilt tonen of niet wilt wassen... Nee, alle gekheid op een stokkie: er zijn ook échte voordelen als je geen ondergoed aan hebt - als je gaat slapen, om maar iets te noemen. Met naakt slapen voorkom je namelijk niet alleen *ahum* vieze luchtjes, maar ook eventuele infecties waar je he-le-maal niet op zit te wachten. Dus ja, geen onderbroek dragen is soms best gezond.

Hoeveel procent van de mannen draagt geen ondergoed?

Volgens onderzoek draagt 5 tot 7% van de mannen nooit een onderbroek. Mocht je nog benieuwd zijn hoeveel mannen niet elke dag een schone onderbroek dragen (of naar meer van dat soort euhm, opmerkelijke weetjes), raden we je zeker aan even de boxers.nl blog over ondergoedfeitjes te lezen.

Ben jij niet echt het type om zond er ondergoed de buitenwereld te trotseren? Vinden wij niet erg: shop dan meteen effe een nieuwe!

shop nu  

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops