x

zomersale - tot 30% korting op al je favoriete merken

Voel je goed in eigen Skiny: nieuw merk

Zoals de quotes altijd zeggen: je moet eerst van jezelf houden om te kunnen houden van een ander. Klinkt misschien cheesy, maar waar is het wel. Skiny gelooft dat jij meer zelfliefde hebt dan ooit tevoren met een goed stel boxers om je lichaam. We like! Daarom werden we vrienden en zorgden we ervoor dat dit merk in een vingerknip nieuw bij ons online stond.

het verhaal van Skiny

Het begon allemaal bij een familie uit Oostenrijk. Zij geloofden dat je het lekkerst in je vel zit als hetgeen wat het dichtst op de huid zit, het meest comfortabel zit: je ondergoed. Boxers moeten aanvoelen als een tweede huid, want alleen dan kun jij je sexy en zelfverzekerd voelen in je eigen skin. En poeh, dat zal lukken hoor! Skiny laat in zijn campagnes wel zien dat alles draait om sexyness en extravagantie en dat terwijl de boxershorts juist hartstikke ongecompliceerd en voor echt iedere man zijn.

de boxers

Een ding is zeker: in Skiny ondergoed ben jij verzekerd van comfort. Het lichtgewicht katoen gaat lang mee, heeft geen irriterende waslabels en wél platte naden, een zachte heupband en pijpjes die niet opkruipen. Een hele mond vol, maar als je even zo’n effen 3-pack in huis haalt, weet je wat we bedoelen. Maar ook als je meer van de printjes zoals deze bent of jij jezelf hiermee wel in de sportschool ziet, is Skiny jouw merk.

Wil je het liefst een gehele Skiny proof onderoutfit? Je scoort nu gratis sokken bij elke bestelling Skiny boxers.

skiny

onze shops