Vier een zomerfeestje met deze speciale Björn Borg boxers

21 juni was de langste dag van het jaar en daarmee ook de eerste dag van de zomer. En als je dacht dat Nederland daar blij van werd, dan ken je Zweden nog niet. Daar vieren ze namelijk 'Midsommar', een van de belangrijkste feestdagen van het jaar. Maar aangezien Björn Borg ook uit Zweden komt, kon deze traditie natuurlijk op de boxers niet ontbreken...

Bjorn Borg Midsummer

Björn Borg viert mee

Tijdens Midsommar viert Zweden de zomer, want van origine is 21 juni de dag van de zonnewende en dus de dag waarop de zon het langst schijnt en de nacht het kortst is. Reden voor een feestje dus, en geheel a la Zweden gebeurt dat met speciale muziek, dans en een heleboel lekker eten en drinken. Ook uniek aan Midsommar is het belang van de natuur: feestvierders trekken massaal de stad uit en het platteland op, om daar meibomen te versieren en de mooiste bloemenkransen te maken en te dragen. Al dat groen zou namelijk geluk brengen!

Zweedse zomerbillen

Om jou dat stukje Zweedse traditie én een behoorlijke dosis zomerstemming te geven, ging Björn Borg deze zomer aan de slag met de ultieme Midsommar-boxers. Alle traditionele elementen zijn er op aanwezig, van bloemenpracht tot folkloredans. Ook het thema natuur kreeg een rol in de boxers: ze zijn namelijk onderdeel van de B. Tomorrow-lijn waarin duurzaamheid centraal staat. Om de feestvreugde te vergroten kun je ook nog eens kiezen tussen Midsommar-boxers in donkerblauw óf lichtblauw. Als dat geen fijne zomer wordt, weten wij het ook niet meer. 

onze shops