Vier de liefde in Pride underwear

Bezig met laden...

Liefde is er in alle kleuren van de regenboog – en dat vieren we! Tot en met 6 augustus loopt Queer & Pride 2023: twee weken vol feest, kleur en vooral liefde. Zijn wie je wilt zijn en houden van wie je wilt houden, dat is toch het allerbelangrijkst? Laat zien wie je bent! Maak je statement in ons speciale Pride ondergoed. Happy Pride!

Pride ondergoed en sokken

Björn Borg Pride boxershorts

Björn Borg vindt het belangrijk dat iedereen kan zijn wie hij, zij of hen wil zijn. Daarom zijn Björn Borg en Stichting Pride and Sports gestart met een speciale sportcollectie. Vooral de sportwereld is helaas nog een wereld vol taboes en daarom is het extra belangrijk om hier een statement te maken. Zo worden sportvelden een plek voor iedereen. Be Proud. Be you in de speciale Björn Borg Pride boxershorts.

Calvin Klein Pride boxershorts

Calvin Klein heeft de perfecte items om er tijdens Pride op je best uit te zien. En daarmee bedoelen we ook echt op je best, want in de nieuwe collectie mag je gezien worden. Wat dacht je van trunks in alle kleuren van de regenboog? Of van sexy jockstraps? Combineer je Calvin Klein Pride ondergoed met de rest van je outfit om te laten zien wie je bent. Wees jezelf, vier jezelf. Iedere dag opnieuw.

en meer...

Maar dat is niet alles! Naast deze twee populaire namen hebben we ook andere merken die het goed doen tijdens Pride Amsterdam. Zo heeft Jack & Jones bijvoorbeeld verschillende multipacks in vrolijke regenboogkleuren. Zit het met de basis – je boxershort – goed? Maak van deze Pride de kleurrijkste ooit en vier de liefde met een bijpassend paar sokken

Bekijk de mooiste boxers, shop je favoriete Pride ondergoed, draag het vol trots tijdens de prideweek en spread the love!

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops