x

zomersale - tot 30% korting op al je favoriete merken

Van velvet tot neon: Calvin Klein verrast dames met iets nieuws

Van bordeauxrode velvet bralettes tot triangeltops met neon details. De nieuwe collectie van Calvin Klein bestaat uit all time favorites in een nieuw jasje. Daarnaast heeft het Amerikaanse merk ook een aantal nieuwe modellen toegevoegd. Oftewel, nieuwe en klassieke modellen worden gemixt met de trends van nu. 

velvet feestje in de slaapkamer

We kunnen er niet omheen, van interieur tot mode: velvet is overal. En nu dus ook in de slaapkamer, want Calvin Klein heeft de trend opgepakt en een aantal modellen met ribstof ontworpen. Je kunt kiezen uit twee verschillende tops: de bralette en de triangel. Om het bordeauxrode setje af te maken combineer je de tops met een string of een slip

all time favorites in de mix 

Calvin Klein ontwikkelt rustig verder, en komt nu ook met varianten op onze favorieten uit de basiscollectie. Aan de bovenkant kun je nu ook voor triangeltops met pads of een bandeau gaan, en van onderen staat er een nieuwe high waist hipster voor je klaar. Ook nieuw deze collectie is de set van een bralette en string. Deze zwarte uitvoering heeft een gouden band wat hem perfect cadeaumateriaal maakt. En heb je het setje met neon details al gezien? 

plus size modellen 

Het merk heeft voor het eerst ook speciale modellen in plus size maten aan de collectie toegevoegd. De stringshipsters en bralettes zijn beschikbaar in de maten XL t/m XXXL. Of je nu gaat voor een nieuw of klassiek model: deze collectie is voor alle Calvin Klein fans.

onze shops