Van Blue Monday naar Happy Monday met deze boxers

Wij dopen Blue Monday dit jaar om tot Happy Monday. Natuurlijk hebben we allemaal wel eens last van een dipje, een dag of week waarin niks gaat zoals gepland. En dan is het vandaag ook nog eens maandag, de dag waar je altijd het meest tegenop ziet. Juist op deze dag kan je wel een portie positiviteit gebruiken, dachten wij zo. Doe iets geks, haal iets lekkers voor bij de koffie of boek een vakantie naar de zon. Oftewel: doe vandaag vooral iets waar je blij van wordt, bekijk onderstaande boxers en voor je het weet is vandaag opeens een Happy Monday

  Blue Monday Happy Monday

 

roze met pizzapunten

Een roze boxer met pizzapunten? Jawel, Happy Socks zorgt ervoor dat jij je dag begint met een lach. En je weet het: een goed begin is het halve werk!

 

je favoriete film

Ultieme ontspanning = een avond op de bank, met je favoriete snack en je lievelingsfilm. 

 

portie endorfine 

Ook al kost het soms wat moeite, je weet dat je na een goede workout met een voldaan gevoel de sportschool uitloopt. 

 

tropische bestemming

Het boeken van een nieuwe vakantie doet wonderen voor je humeur. In de tussentijd kom je alvast in de stemming met deze tropische boxer van DEAL.

 

regenboog

Een geluksmoment hoeft niet iets groots te zijn. Het zijn vaak juist de kleine dingen, zoals het zien van een regenboog of deze vrolijke 3-pack van Tommy Hilfiger.   

 

duurzaam

Boost je geluksgevoel door een steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld.  

 

extra liefde

We sluiten af met het allerbelangrijkste: een extra portie liefde voor jou. 

 

En als allerlaatste tip: bekijk onze sale voor de beste koopjes. Want wie wordt er nou niet gelukkig van een goeie deal uit de sale?  

boxers  

onze shops