x

zomersale - tot 30% korting op al je favoriete merken

Vaderdagcadeaus waarmee jij papa’s lieveling wordt

Vaderdagcadeaus gezocht? Zet papa dit jaar in het zonnetje met iets waar hij echt wat aan heeft: een echte Vaderdag boxershort. Om zijn lieveling te worden moet je wel met wat goeds komen, dus hebben we alleen het leukste heren ondergoed onder elkaar gezet. Jij kiest je favoriete cadeau voor je vader uit en wij zorgen ervoor dat je verrassing mooi ingepakt op de deurmat valt. Deal?

1. lief vaderdagcadeau

Het ultieme cadeau om te laten weten hoe gek je op 'm bent? Dat is deze Björn Borg Vaderdag boxer. Een beetje slijmen mag op Vaderdag en met deze lieve Björn Borg boxer kun je alles uit de kast halen.

2. Vaderdag boxershort en sokken

Elk jaar weer stel je jezelf de vraag: maak je hem op Vaderdag blijer met boxershorts of toch met een vertrouwd paar sokken? Dit is niet langer een dilemma, want Jack & Jones combineert ze in deze stoere giftbox.

3. grappig vaderdagcadeau

Het maakt niet uit hoe oud hij is: in papa's ogen is hij altijd de leukste thuis. Geef hem dit jaar geen ontbijt op bed, maar een origineel en grappig Vaderdag cadeau met een gebakken eieren print.

4. kleurrijk cadeau

Bloemen zijn meer mama's ding. Om iets kleurrijks te geven wat langer meegaat, kun je je vader beter Vaderdag boxershorts cadeau doen. Daarvoor is er deze vrolijke Muchachomalo 5-pack.

5. praktisch Vaderdag idee

Vaders kunnen niet genoeg boxershorts hebben. Doe niet lullig en geef hem gewoon gelijk zo’n handige Levi's 10-pack om de zomer mee door te komen.

6. slimme cadeau tip

Populair onder sportieve mannen zijn deze PUMA sportboxers van microfiber. Ze verbeteren je pa’s sportprestaties, zodat hij nog sneller bij je is als jij zijn hulp nodig hebt. Koppie, koppie!

Of je nou hierboven een origineel vaderdagcadeau uitkiest, wilt combineren met cadeus van sokken.nl of meer tijd nodig hebt tussen alle heren boxershorts: zorg dat je op tijd bestelt en onze gratis inpakservice aanvinkt. Alleen zo wordt jij papa's lieveling ;).

onze shops