Vaderdagcadeaus waarmee jij papa’s lieveling wordt

Bezig met laden...

Vaderdagcadeaus gezocht? Zet papa dit jaar in het zonnetje met iets waar hij echt wat aan heeft: een originele Vaderdag boxershort. Om zijn lieveling te worden moet je wel met wat goeds komen, dus hebben we alleen het leukste heren ondergoed onder elkaar gezet. Jij kiest je favoriete cadeau voor je vader uit en wij zorgen ervoor dat je verrassing mooi ingepakt op de deurmat valt.

vaderdag boxershort

1. lief vaderdagcadeau

Het ultieme cadeautje om te laten weten hoe gek je op 'm bent? Dat is deze hartjes boxershort. Een beetje slijmen op Vaderdag mag en hiermee kun je alles uit de kast halen.

2. Vaderdag boxershort en sokken

Elk jaar weer stel je jezelf de vraag: maak je hem op Vaderdag blij met boxershorts of met een vertrouwd paar sokken? Dat is met deze giftbox niet langer een dilemma.

3. boxershorts die altijd goed zijn

Geen man die zegt dat je het verkeerde cadeau hebt uitgezocht als je met deze boxers komt aanzetten. Zwarte boxershorts zijn nou eenmaal altijd een goed cadeau idee.

4. grappig vaderdagcadeau

Het maakt niet uit hoe oud hij is: in papa's ogen is hij altijd de leukste thuis. Geef hem daarom een origineel en grappig Vaderdag cadeau met tetrisprint. Kent 'ie vast nog van vroeger.

5. bosje bloemen cadeau

Bloemen meer mama's ding? Nee hoor! Als je hem op Vaderdag boxershorts met bloemen cadeau doet, beloven we dat ze langer in leven blijven dan een echt bosje bloemen.

6. praktisch Vaderdag idee

Vaders kunnen niet genoeg boxershorts hebben. Doe niet lullig en geef hem gewoon gelijk zo’n handige Levi's 10-pack om de zomer mee door te komen.

7. slimme cadeautip

Populair onder sportieve mannen is het speciale heren sportondergoed van microfiber. Deze boxershorts verbeteren je pa’s sportprestaties, zodat hij nog sneller bij je is als jij zijn hulp nodig hebt.

8. andere ideeën

Zit je vaders ondergoedla al proppievol? Ook onze broertjes sokken.nl, shirts.nl en zwembroeken.nl hebben genoeg cadeautjes om papa mee te verrassen. Je krijgt zelfs 5% combi-korting.

Of je nou hierboven een origineel vaderdagcadeau uitkiest of meer tijd nodig hebt tussen alle heren boxershorts: zorg dat je op tijd bestelt én onze gratis inpakservice aanvinkt. Alleen zo wordt jij papa's lieveling ;).

verder naar heren boxershorts

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops