Vaderdagcadeaus waarmee jij papa’s lieveling wordt

Zondag 16 juni draait het om papa’s! Jong of oud: met Vaderdag is het tijd om ze in het zonnetje te zetten met een boxer cadeau. Om zijn lieveling te worden moet je wel met wat goeds komen, dus wij hebben de leukste boxers onder elkaar gezet. Jij kiest en wij zorgen ervoor dat je verrassing mooi ingepakt op de deurmat valt. Deal?

 

1. boxers of sokken?

Maak je paps dit jaar blijer met boxers of toch met een vertrouwd paar sokken? Dit is niet langer een dilemma, want Björn Borg heeft een wel heel lieve giftbox met boxers én sokken. De crème de la crème onder de vaderdagcadeaus!

2. dad rocks

Diesel stopte zijn klassiekers in een vaderdagsverpakking, zodat papa weet dat je deze trunks speciaal voor hem hebt gescoord. De boodschap ‘dad rocks’ laat zeker een grijns tevoorschijn toveren.

3. one happy family

De liefde verklaar je niet alleen aan je babe, maar ook aan familie. Een beetje slijmen mag op 16 juni, dus je vertelt je vader hiermee gewoon nog eens even hoeveel je van hem houdt.

4. niet lullig doen

Sommige mannen kunnen gewoon niet genoeg boxershorts hebben. Doe niet lullig en geef hem gewoon gelijk zo’n kleurrijke Muchachomalo 5-pack om de zomer mee door te komen.

5. slimme sportboxer

Een andere favoriet van Björn Borg is deze microfiber boxer. Hij verbetert je pa’s sportprestaties, zodat hij nog sneller bij je is als jij zijn hulp nodig hebt. Koppie, koppie!

6. bosje bloemen

Wees eens eerlijk, is het je moeder of je vader die je vaderdagsboeket op het water zet? Juist ja, je kunt hem beter iets geven wat langer meegaat, zoals Levi’s boxers met een bloementhema.

7. de leukste thuis

Ondanks hun leeftijd, denken vaders nog steeds de leukste thuis te zijn. Test of hij echt zoveel humor heeft door een wijde boxershort met sexy bilpartijen cadeau te doen.

8. limited edition

Je hebt maar één vader zoals hij en dat mag hij weten ook. Deze herenslips van Calvin Klein zijn limited edition, net zoals je pa zelf. Komt goed uit als je vader meer van de slips dan van de boxers is!

Of je nou hierboven wat bijzonders uitkiest of meer tijd nodig hebt tussen alle herenboxers: zorg dat je vóór het weekend bestelt, zodat jouw cadeau op tijd binnen is. Om zijn lieveling te worden moet je nou eenmaal moeite doen en kun je niet met lege handen aankomen ;).

onze shops