x

zomersale: scoor tot 30% op jouw favoriete items

Vaderdagboxers waarmee jij papa’s lieveling wordt

Bezig met laden...

Vaderdagcadeaus gezocht? Zet papa in het zonnetje met iets waar hij echt wat aan heeft: een originele Vaderdag boxershort van zijn favoriete merk. Om papa's lieveling te worden moet je wel met wat goeds komen, dus hebben we alleen de leukste cadeaus onder elkaar gezet. Extra leuk: speciaal voor Vaderdag geven we van 10 t/m 17 juni 15% korting op heren boxershorts met de code SUPERMAN (sale uitgezonderd).

vaderdag boxershort

1. matchende vader zoon boxershort

Een matchende boxershort voor paps en z'n mini-me is het meest aandoenlijke cadeau wat je op Vaderdag kunt geven. Wedden dat zijn vaderhart smelt?

2. lief vaderdagcadeau

Het ultieme boxercadeau om te laten weten hoe gek je op 'm bent? Dat is deze hartjes 3-pack. Een beetje slijmen mag op Vaderdag ;).

3. Vaderdag boxershort en sokken

Elke Vaderdag vraag jij je af: maak je hem blijer met boxershorts of een vertrouwd paar sokken? Dat is met deze giftbox niet langer een dilemma.

4. grappig vaderdagcadeau

Het maakt niet uit hoe oud je vader is, in zijn ogen is hij altijd de leukste thuis. Geef hem daarom een originele, grappige boxer voor Vaderdag.

5. bosje bloemen cadeau

Doe papa deze Vaderdag boxershorts met bloemen cadeau. Wedden dat hij deze langer in leven houdt dan een echte bos bloemen?

6. praktisch Vaderdag idee

Vaders haten wassen. Geef hem daarom direct genoeg boxershorts om de zomer mee door te komen.

7. andere ideeën voor Vaderdag

Zit je pa's boxerla vol? Ook onze broertjes sokken.nl, shirts.nl en zwembroeken.nl hebben genoeg vaderdagcadeautjes om papa mee te verrassen.

Of je nou hierboven een origineel vaderdagcadeau kiest of meer tijd nodig hebt om alle herenboxers door te spitten: zorg dat je op tijd bestelt én onze gratis inpakservice aanvinkt. Alleen zo wordt jij papa's lieveling.

verder naar heren boxershorts

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops