cyber monday
tot 15% korting

Tips voor het leukste Moederdagcadeau

Het is weer tijd om je liefste moeder in het zonnetje te zetten. En met moeder bedoelen we natuurlijk alle moeders, dus ook je oma en je vriendin die haar eerste Moederdag viert. Ook als ze zegt dat ze echt geen cadeau verwacht, dat verwacht ze stiekem wel. Van hartjessokken (van onze broer sokken.nl) tot een sportbeha voor de sportieve mama: wij hebben tips om haar te verrassen met het leukste Moederdagcadeau. 

moederdagcadeaus

1. hartjes 

Het symbool van liefde: hartjes! Met deze giftbox van Happy Socks is jouw boodschap dan ook gelijk duidelijk: mama, I love you. 

2. hippe mama 

Is jouw moeder nog meer op de hoogte van de laatste trends dan jij en staat ze altijd klaar voor een goede shopsessie? Dan is een mooie triangle bralette van Calvin Klein misschien wel iets voor jouw hippe mama.

3. mini me 

Deze is voor alle mama’s die dit jaar hun eerste Moederdag vieren en voor alle moms-to-be! Lekker matchen met deze mini me giftbox van Happy Socks.

4. ontbijt op bed 

Een ontbijtje op bed maken is voor de kids die niet meer thuis wonen niet haalbaar in deze periode. Wat wel kan is een pakketje sturen met een lief kaartje én deze eitjes van Happy Socks.

5. sportieve mama

Is jouw moeder goed bezig met haar fitte voornemens en een gezonde leefstijl? Laat zien dat je trots op haar bent en geef haar extra motivatie met een nieuwe sportbeha van Björn Borg!

Ben je er nog niet uit met welk cadeau je jouw moeder gaat verrassen? Bekijk voor meer inspiratie al het dames ondergoed en vergeet niet om een kijkje te nemen tussen de cadeaus (vaak verpakt in een mooie giftbox) of damessokken op sokken.nl. Maar het allerbelangrijkste zijn de digitale handkussen via FaceTime! 

/dames

 

 

onze shops