Tips voor het leukste moederdagcadeau

Bezig met laden...

Knock, knock, Moederdag staat voor de deur! Tijd om mama volop in het zonnetje te zetten. En met moeders bedoelen we natuurlijk álle moeders. Ook je schoonmoeder, stiefmoeder, oma en vriendin die 8 mei haar eerste Moederdag viert, verdienen een leuk moederdagcadeautje. Wij geven je wat inspiratie met het leukste damesondergoed en meer!

Moederdag ondergoed

1. het hippe cadeau voor mama

Admit it: soms is mama nog beter op de hoogte van de laatste trends dan jij. Is jouw moeder hip... of probeert ze in ieder geval hip te zijn ;)? Dan is een mooie set van Calvin Klein misschien wel het perfecte Moederdag idee.

2. het comfortabele moederdagcadeau

Ten Cate is bekend onder jonge én oudere moeders en dat maakt dit ondergoed voor elke vrouw een leuk moederdagcadeau. Ga bijvoorbeeld voor een comfy en sexy ten Cate secrets set bestaande uit een hipster en top van shirts.nl.

ten cate secrets top

ten cate secrets hipster

3. het fleurige cadeau idee

Heeft je moeder gewoon een portie nieuwe onderbroeken nodig (lekker praktisch!) of is ze niet zo van de sets? Dan geef je haar dit jaar geen bosje bloemen − alsjeblieft niet, dat doet iedereen al − maar onderbroeken met bloemen van O'Neill.

4. het superlieve sokkencadeau

Heeft ze geen nieuw ondergoed nodig of heb je geen flauw idee welke maat je moet kopen? Gelukkig zijn ook sokken van sokken.nl altijd een goed Moederdag idee. Deze Happy Socks box maakt de boodschap wel duidelijk.

Happy Socks Moederdag

5. het zomerse moederdagcadeau

Nog wat extra's nodig? Shop op zwembroeken.nl een stel zomerse slippers voor onder haar nieuwe ondergoedset. Met dit moederdagcadeautje is jouw moeder of vriendin helemaal zomerklaar.

Ben je er − ondanks deze moederdagtips − nog niet uit met welk cadeau je jouw moeder gaat verrassen? Doe dan wat inspiratie op tussen al het damesondergoed en onze damessokken. Enne, vergeet niet om ook even te kijken tussen de sokkencadeaus. Als je voor 22:00 uur bestelt én onze gratis inpakservice aanvinkt, heb je de volgende dag al een mooi ingepakt cadeau voor mama in huis.

verder naar dames ondergoed

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops