The coolest boxers van Muchachomalo

Muchachomalo komt met the coolest boxers ever - letterlijk. In deze nieuwe collectie zitten creaties die jouw hoofd, eum, billen koel houden deze zomer. Maar niet alleen de verkoelende materialen verrassen je. De verpakkingen eromheen brengen een nog veel cooler verrassingselement met zich mee.

Muchachomalo Coolest

drie ijskoude verrassingen

Wie denkt aan tropische temperaturen, denkt aan proosten met vrienden en een blikje bier of fris achterover tikken. Muchachomalo pakt het anders aan en laat geen ijskoud drankje, maar boxers uit deze tin can piepen. En heb je juist zoveel zin gekregen in een ijsje? Dat gaat bij de lollypop niet op. Net als bij de freezer bag zitten er alleen maar kleurrijke boxers in. Surprise! Gelukkig hoef je dat frisje en die ijsco niet te missen, want stretchkatoen en microfiber staan bekend om hun vochtdoorlatende en verkoelende eigenschappen.

brrrrriljant cadeau

Na het zien van al die leuke verpakkingen weet je meteen wat jij de eerstvolgende jarige job cadeau doet. Wedden dat niet alleen je vriend of vader, maar ook je kleine broertje of zoontje volop wordt verrast? Er is namelijk ook een jongens tin can, jongens lollypop én jongens freezer bag. Vertel dat hij de verpakkingen kan omtoveren tot pennenbakje, etui of knikkerblik en hij wil wil niks anders meer. Het enige wat jij nog hoeft te doen is deze boxers in je winkelmand gooien en onze inpakservice aanvinken.

Muchachomalo

onze shops