Ten Cate cadeauweken: 2+1 gratis op alles

Klaar voor een dosis korting? Dat dachten we al. Het is weer tijd voor de ten Cate cadeauweken en dat betekent 2+1 gratis op al het ten Cate ondergoed. We snappen dat je maar wat graag meer wilt weten en daarom zetten we hier alle details onder elkaar. Pssst... nu heb je eindelijk een goede reden om al het ondergoed van je wishlist te shoppen ;).

ten Cate cadeauweken ondergoed

wat zijn de actievoorwaarden?

Voordat we overgaan op de collectie, zetten we even alle serieuze praat bij elkaar. De ten Cate cadeauweken lopen van 1 juni t/m 31 juli 2021. Er geldt dan 2+1 gratis op écht alles van ten Cate. Dus je hengelt niet alleen ons ten Cate ondergoed extreem volledig binnen, maar ook de ten Cate shirts van ons broertje shirts.nl. De korting wordt automatisch verrekend in je winkelmand, dus eigenlijk hoef je helemaal niets te doen. Nou ja, alleen even je favorieten uitzoeken natuurlijk.

en wat kun je allemaal scoren?

Alles is een ruim begrip. Je hunkert vast naar wat inspiratie en daarom hebben we hieronder wat van onze favorieten onder elkaar gezet. Heren kunnen kunnen gaan voor geprinte boxershorts of basics met een bijpassend T-shirt. En dat geldt voor dames eigenlijk net zo! Naast de gloedjenieuwe panterprints uit de ten Cate secrets lijn doet ook een effen slip het altijd goed. Als jij je favoriete ten Cate ondergoed uitzoekt, zorgen wij ervoor dat het de volgende dag met korting op je deurmat belandt. Deal?

verder naar ten Cate ondergoed

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops