Heren ondergoed is er in alle soorten en maten. Heel leuk, maar niet als je geen flauw benul hebt voor welk type boxershort jij moet gaan. Want welk ondergoed past nou het best bij mijn figuur? Problem solved: hieronder vind je de verschillende soorten onderbroeken voor mannen terug mét een uitleg bij welk figuur ze het beste staan. Kies je favoriet en shoppen maar!

soorten mannen onderbroeken

Welke soorten ondergoed zijn er voor mannen?

Dat herenondergoed er is in alle soorten en maten hoeven we je vast niet te vertellen. Maar het is wel handig om te weten welke keus je dan precies hebt. Op boxers.nl verkopen we dit type herenondergoed: boxershort met lange pijp, boxershort met extra lange pijp, boxershort met korte pijp, wijde boxershort, herenslip, herenstring en jockstrap.

1. boxershort lange pijp

Van lang tot extra lang: boxershorts met lange pijpen zijn het meest populair onder mannen. Je hebt geen last van opkruipende of snijdende pijpjes, omdat deze een groot deel van je bovenbeen bedekken. Dit soort ondergoed is ideaal als jij jouw lange, brede benen liever verstopt, want in een lange boxershort of zelfs extra lange boxershort lijken ze smaller.

Muchachomalo boxershort lange pijp Jack & Jones boxershort lange pijp Björn Borg boxershort lange pijp

2. boxershort korte pijp

Boxershorts met korte pijpen, ook wel trunks genoemd, zijn vierkanter en korter dan hun grote broer. Het accent ligt hierdoor meer op je bovenbenen en die lijken breder, wat weer fijn is voor de man met smalle heupen en benen. Omdat deze soort boxershort lager op de heupen zit, heb je geen last van een knellende of omslaande tailleband en dát is weer ideaal bij een (bier)buikje ;).

Hugo Boss trunk Calvin Klein trunk

3. wijde boxershort

De wijde boxershort is terug van weggeweest, en terecht! Deze soort onderbroek voor mannen is ademend en beter voor de boel daar beneden. Stevige heren hebben geluk, want hij knelt niet rondom je benen en je buik is goed onder de short weg te stoppen. Maar ook bij elke andere vent is een wijde boxer uiterst relaxed, zoals voor op de bank of 's nachts.

DEAL wijde boxershort Tommy Hilfiger wijde boxershort Tommy Hilfiger wijde boxershort

4. herenslip

Korte benen lijken langer en je zaakje wordt gelift: de herenslip doet wonderen en is heus niet meer alleen een ondergoedsoort van vroeger. Sterker nog, de slip is juist geliefd onder gespierde jongens als Christiano Ronaldo. Brede bovenbenen komen beter tot hun recht en je hebt geen last van knellende pijpjes.

Calvin Klein heren slip PUMA heren slip Emporio Armani heren slip

5. herenstring of jockstrap

Al is er zeker een verschil, we zetten de herenstring en jockstrap naast elkaar, omdat ze bij hetzelfde figuur passen. Bij deze soorten onderbroeken valt niks meer te verbergen - ze helpen je de meest sexy versie van jezelf te zijn. Strings zijn onzichtbaar onder strakke pantalons en jockstraps zijn een soort open slips die fijn zijn bij een zittend beroep. Ook fanatiek sporters zijn fan!

HOM string HOM jockstrap Calvin Klein jockstraps

 

Welk ondergoed is het beste voor mannen?

Het beste herenondergoed is voor iedereen anders. Waar de ene man het beste een boxer met korte pijp kan dragen, is dat voor een andere man de wijde boxer of slip.Toch zijn er een aantal ondergoedeisen die eigenlijk elke man belangrijk vindt: goed ondergoed moet lang meegaan, er mooi uitzien, comfortabel zitten en van een fijne stof gemaakt zijn. In onze blog lees je wat de beste boxershorts zijn volgens de klanten van boxers.nl. Wil je graag wat extra advies? Onze klantenservice helpt je graag.

Besloten welk ondergoed bij jouw figuur past? Check hier al het herenondergoed en bestel je favoriet.

verder naar heren ondergoed