Onze favoriete boxershorts met extra lange pijpjes

Ben jij he-le-maal klaar met de kou? Wij ook. Daarom hebben we een pagina met extra lange boxershorts voor heren in het leven geroepen. Halleluja! Heren ondergoed met lange pijpjes is onmisbaar voor lange mannen, heren met stevig getrainde bovenbenen en iedereen met een hekel aan de winter. Zeg maar dag tegen opkruipende pijpjes en hallo tegen long fit boxers. Dit zijn onze favorieten.

Calvin Klein long fit

1. Calvin Klein long fit

In onze blog over extra lange Calvin Klein boxers las je er al alles over: de Calvin Klein long fit boxer is een ware hit. Niet alleen vanwege de fijne pasvorm, maar ook vanwege het zachte katoenmengsel.

2. sloggi extra lange boxershorts

Sloggi is van alle markten thuis als het gaat om basic ondergoed. Dus ook de boxershort met lange pijpjes voor heren hoort in de collectie thuis. Zeker even proberen, als je een kwalitatieve zwarte boxer zoekt.

3. PUMA active long boxer

Ook aan sportievelingen is gedacht - zij vinden hun extra lange boxershorts bij PUMA. De lange pijpen van de stretchy microfiberstof blijven bij elke beweging op hun plek zitten. Precies zoals het hoort.

4. ten Cate boxershort extra lang

Dat een extra lange onderbroek voor heren al lang geen ouderwetse opa-onderbroek is bewijst ten Cate maar wat goed. Gemaakt van bamboe kun je met deze lange boxershorts spreken over innovatie ten top.

5. Muchachomalo long boxer

Een winterproof Muchachomalo boxer? Check! Ook die staat gewoon bij ons online. Dit heren ondergoed met extra lange pijpjes is er voor elke Muchachomalo fan die géén fan is van koude bovenbenen.

Je ziet het: er zijn genoeg merken met een boxershort met extra lange pijpjes. Probeer jij 'm ook?

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops