Ontdek de nieuwe PUMA collectie

Zeg eens eerlijk: hoe ziet jouw ondergoedla eruit? Helemaal fris en zonder gaten of is het tijd om die versleten boxers in te ruilen voor nieuwe exemplaren? Als het tweede de situatie is, dan is dit hét moment om een kijkje te nemen bij PUMA. Er staat namelijk weer een nieuwe collectie voor je klaar en die is precies wat je van dit merk verwacht: sportief en vriendelijk voor de portemonnee. Wat wil je nog meer? 

puma nieuwe collectie

de basics 

PUMA doet waar het goed in is: het ontwerpen van goede kwaliteit boxershorts met hier en daar een print of een opvallende logo band. Behalve de basics heeft PUMA voor heren ook een stijlvolle lifestyle collectie en kwalitatief sportondergoed. Het grootste gedeelte van de collectie bestaat uit 2-packs, waarbij groen (de kleur van dit seizoen) wordt afgewisseld met blauw, zwart en grijs. Hoe meer, hoe beter? Ga dan voor de mixed 10-pack of de basic 10-pack

fit met PUMA 

Een steeds belangrijker onderdeel van de PUMA collectie is het sportondergoed. Dit najaar brengen ze de sportboxers naar een volgend level en komen ze in verschillende modellen. Wat dacht je van deze naadloze modellen? Of de populaire active long boxer in de kleur van het seizoen. Allemaal uitgevoerd in het fijne microfiber, waarmee PUMA zorgt voor comfort tijdens het sporten. Dan hoef jij alleen nog maar te zorgen voor de motivatie ;). 

Nu je meer weet over de nieuwe collectie is het tijd om je slag te slaan. Bekijk hier al het nieuws van PUMA voor heren, maar ook dames en jongens worden niet vergeten. Bekijk de mini shorts en hipsters voor dames in de nieuwe kleuren en de stoere boxers voor jongens.

puma nieuwe collectie

onze shops