Ondergoed voor echte mannen

Lang leve verschillen! Je lichaam, lengte, gewicht of leeftijd: iedereen is uniek. En dat is precies de reden waarom deze weken in het teken staan van jou. Even niet alleen maar sexy poses en sixpacks. Bij ons vind je passend ondergoed voor de sportieve man, de relaxte man, de klassieke man en de levensgenieter. Oftewel: voor iedere man, dus ook voor jou.

ondergoed voor iedere man

1. de sportieve man

De sportieveling weet dat een echte work-out, rondje suppen op de grachten of tafeltennisbattle begint met een goede boxer. Comfortabel sportondergoed van elastisch microfiber is dan ook onmisbaar. Gelukkig weten merken als PUMA en Björn Borg precies wat de sportieve man wil.

PUMA boxershort iedere man Björn Borg boxershort iedere man

22,99 19,95

 

2. de relaxte man

Take it easy! Het leven is gehaast genoeg en dan is het fijn om soms helemaal niks te doen. Behalve chillen in je boxershort natuurlijk. Voor de relaxte man hebben wij comfy wijde boxers van DEAL. Liever wat strakkers om je billen? Er zijn ook genoeg boxers met lange pijpen van bekende merken als Hugo Boss.

DEAL boxershort iedere man Hugo Boss boxershort iedere man

15,95 39,95

 

3. de klassieke man

De klassieke man mag je gerust reuze stijlvol noemen. Kwaliteit is voor hem belangrijk en naast zijn voorliefde voor basics is ook een subtiele print hem niet te gek. Tommy Hilfiger en Scotch & Soda passen perfect in het plaatje van een klassieke man als jij.

Tommy Hilfiger boxershort iedere man Scotch & Soda boxershort iedere man

39,90 29,95

 

4. de levensgenieter

Lol maken met vrienden, een goed glas wijn op de vrijdagavond... Kleine geluksmomentjes maken de levensgenieter blij. Met een mooie boxershort van het hippe Calvin Klein of eigenzinnige Muchachomalo (wat stoute jongen betekent in het Spaans) wordt de dag zelfs nóg beter ;).

Calvin Klein boxershort iedere man Muchachomalo boxershort iedere man

39,95 49,95

 

Er is ondergoed voor iedere man, dus ook voor jou. Bekijk snel al ons herenondergoed.

verder naar heren ondergoed

onze shops