Nieuwe Muchachomalo boxershorts: prints én basics die je moet hebben

Als iemand 'koning print' is, is het Muchachomalo wel. Dit merk dropt vier keer per jaar een nieuwe ondergoedcollectie waarin de gekste en meest bijzondere dessins voorbijkomen. Maar ook fijne basic boxers in multipacks kunnen eigenlijk elk seizoen niet onbtreken. Guess what, dit is weer het moment voor een nieuwe Muchachomalo collectie! Kom je kijken?

Muchachomalo ondergoed heren

verhalen met een extraatje

Het allerleukste van de Muchachomalo boxershorts is het verhaal dat achter elke print schuilt. Zo vind je dit seizoen comicfiguren, tools en gadgets voor de toekomst. Of is het een weerspiegeling van de werkelijkheid? Hoe dan ook, we zullen niet te veel verklappen... Als je nieuwsgierig bent naar jouw favoriete print scan je, nadat we jouw onderbroeken hebben bezorgd, de QR-code achterop de verpakking. Dan lees je alles wat je wilt weten. Maar het wordt nog leuker! Speciaal bij deze collectie krijg je bij verschillende Muchachomalo boxers een gratis sleutelhanger.

Muchachomalo's basics

Is 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg' meer jouw levensmotto? Zoals je van Muchachomalo gewend bent, schieten er ook altijd wel wat effen boxershorts voorbij. Dit keer zijn het vrolijke 3-packs met unieke logobanden in felle kleuren. Gewoon om alvast in de zomerstemming te komen. Is het tijd voor een nieuwe garderobe en heb je aan drie nieuwe boxers echt niet genoeg? Dan hebben we ook altijd nog een paar mooie multipacks online staan. De Muchachomalo 10-packs bijvoorbeeld. Niet aan te slepen!

Pssst... wil je ook wat onderbroeken voor haar scoren? Het kleine zusje van Muchachomalo, Chicamala, heeft Chicamala ondergoed voor dames en Chicamala meisjes ondergoed. Of ga nog even naar onze Muchachomalo jongens en Muchachomalo heren boxers om te kijken wat we nog meer voor hem hebben.

verder naar Muchachomalo ondergoed

stel hier je vraag
Chat avatar
Contact
onze shops