Nieuwe collectie Levi’s: zomer op je boxer

Voor een zomers gevoel hoef je dit jaar niet verder te reizen dan je onderbroekenla. Een blik op de nieuwe collectie van Levi’s en je gedachten dwalen af naar tropische oorden. Een vakantie in eigen land ziet er misschien iets minder tropisch uit, maar het gevoel kan je natuurlijk zelf creëren. Van Hawaï tot frisse pastelkleuren en een print met flamingo: met een boxer van Levi’s haal je je eigen zomer in huis. 

levi's nieuwe collectie

tropisch pastel 

Bij het zien van de nieuwe collectie word je spontaan vrolijk. Vrolijk van een boxer? Bekijk de modellen en oordeel zelf. De boxers van Levi’s bestaan dit seizoen namelijk uit een mix van frisse pastelkleuren en tropische prints. Bij het zien van dit duo met flamingo’s kan het niet anders dan dat je humeur gelijk omslaat naar standje happy. Of wat dacht je van deze gezellige trunks met Hawaï print? 

modellen

In de trant van ‘mooi van binnen en van buiten’, hebben de boxershorts van Levi’s nog veel meer te bieden dan een portie happiness. De boxers worden elk jaar populairder en dat heeft voor een groot deel te maken met de kwaliteit. De kwaliteit die je gewend bent van de jeans, die trekken ze door bij het ontwikkelen van de boxers. En dan heb je ook nog keuze tussen verschillende modellen: boxers (lange pijp), trunks (korte pijp) en slips

Heb je nog niet genoeg gezien van de collectie? Bekijk dan alle nieuwe Levi’s boxers , kies je favoriet en haal de zomer in huis. 

levi's nieuwe collectie

onze shops