Nieuwe collectie Jack & Jones: zomerkriebels

De trend in onderbroekenland waar je niet omheen kan en waar je stiekem ook geen genoeg van krijgt: alles wat in de jungle leeft. Ook bij Jack & Jones was dit de grootste inspiratiebron voor de nieuwe collectie. Tropische kleuren en prints met leeuwenkoppen komen allemaal voorbij. Een ding is zeker: met een boxershort van Jack & Jones wordt de vakantie in eigen land opeens een stuk tropischer. 

nieuwe collectie jack & jones

 

tropische zomer 

Goed ondergoed voor een geweldige prijs. Dat is waar het Deense Jack & Jones voor staat. Maar er is meer! Want ook de prints zorgen ervoor dat het merk elk jaar populairder wordt. Gekleurde prints met met grote bladeren, veel vrolijke kleuren en zelfs boxershorts met leeuwen. Het zijn tropische plaatjes op een boxer waar we spontaan zomerkriebels van krijgen.

zo vader, zo zoon

Loopt jouw zoon er het liefst hetzelfde bij als zijn vader? Dan heeft Jack & Jones iets leuks, want ook dit seizoen heeft het merk boxershorts voor jongens. Net als bij de heren bestaat de collectie uit kleurrijke prints en er is zelfs een 3-pack wat een exacte kopie is uit de herencollectie.

vakantie in eigen land 

Ik ga op reis en ik neem mee… deze travel set van Jack & Jones! Bij deze zeven trunks krijg je gratis zeven paar sneakersokken. Dat de reis dit jaar misschien niet zo ver gaat als je had gehoopt, betekent niet dat je met een lege koffer de deur uit gaat. Ook voor een weekje vakantie in eigen land wordt de koffer gevuld met een aantal schone boxers en sokken. Hoe handig is dan deze 7-pack? 

Nieuwsgierig naar de rest van de collectie? Bekijk hier alle nieuwe Jack & Jones boxershorts voor heren en jongens.

jack and jones nieuw

onze shops