x

zomersale: scoor tot 30% op jouw favoriete items

Nieuwe Björn Borg multipack boxershorts voor heren

Bezig met laden...

Boxershorts: je hebt ze iedere dag nodig. Dan is het wel zo handig dat je er genoeg van in je kast hebt liggen – zeker als je niet van wassen houdt ;). Onze tip? Björn Borg multipacks! Met meerdere boxers weet je zeker dat je de zomer goed doorkomt. De nieuwe Björn Borg collectie staat online, dus dit is het moment voor het kopen van je nieuwe 3-pack, 5-pack, 6-pack, 7-pack, 9-pack of 12-pack.

Björn Borg multipack boxershorts

Björn Borg 3-pack of 5-pack

Is jouw boxerla al aardig gevuld, maar mis je een leuke print of juist wat effen exemplaren? Björn Borg heeft een heleboel nieuwe 3-packs. Is drie net niet genoeg? Ga dan voor een van de Björn Borg 5-packs. We hebben er genoeg online staan.

Björn Borg 6-pack of 7-pack

Met een handjevol boxers kom je de zomer niet door: het liefst heb je natuurlijk een hele week boxerplezier. Scheelt weer een wasje. Met een Björn Borg 7-pack of 6-pack hoef je nooit meer twee dagen dezelfde boxershort te dragen (wat volgens onderzoek serieus gebeurt).

Björn Borg 9-pack en 12-pack

Krijg je geen genoeg van Björn Borg multipacks? Hulde aan de Björn Borg 9-pack en Björn Borg 12-pack. Als diehard Björn Borg fan is dit de enige juiste keuze voor jou. En lucky you: hoe groter de multipack, hoe minder je per boxer betaald.

Genoeg keuze voor het inslaan van een nieuwe Björn Borg multipack! Bekijk onze favorieten hieronder of ga direct door naar de nieuwe collectie van Björn Borg.

verder naar Björn Borg multipacks

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops