x

zomersale - tot 30% korting op al je favoriete merken

Nieuw seizoen, nieuwe PUMA boxers

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe collectie. PUMA laat je dit najaar niet in je blote billen zitten en heeft voor iedereen wat moois meegebracht. Het fijne is dat het helemaal niks uitmaakt of jij liever een effen kleurtje draagt, je in een sportieve print hijst of helemaal in sportondergoed verschijnt. PUMA heeft het sowieso!

your number one

Van een grote poema op je heup tot duizelingwekkende strepen: dat je lekker kunt afwisselen moge duidelijk zijn. Toch is één model overduidelijk het allerbest vertegenwoordigd en dat is gelijk je nieuwe number one. Of je nou gaat voor 3-packs in een palet met herfstkleuren of 4-packs met van die sportieve, snelle lijnenprints die je alleen bij PUMA spot. En over snelheid gesproken: ook op het gebied van sportondergoed zijn er zowel fijne basics en kleurrijke knallers als deze. Daarmee haal je de zon toch nog een beetje naar hier!

verleidelijke ladies

Ook voor dames is het ondergoed hartstikke sportief (en sexy!). Zo weet je in deze hoog uitgesneden brazilian met mesh iedereen te verleiden en zit ‘ie dankzij het microfiber nog hemels ook. Maar ook bij een roze gemêleerde hipster of een mini short spat de vrouwelijkheid ervanaf. En zoals je van PUMA gewend bent, zijn er ook dit seizoen weer prints met een hoog stoerevrouwengehalte. Ze zijn allemaal gemaakt van katoen met modal en dat betekent dat de stof extra zacht aanvoelt. Zelfs zó zacht dat je niks anders meer wilt!

PUMA

onze shops