Nieuw seizoen = nieuwe collectie Levi's

Bij Levi's doen ze niet lullig: minstens twee keer per jaar komt er een flinke, nieuwe voorraad online. Nu de herfst dichterbij komt en de regen weer met bakken uit de lucht valt (boeh!) is er voor Levi's een reden om boxershorts in nieuwe prints online te knallen. Dit keer zijn ze er in donkere kleurtinten met zo hier en daar een fleurig accent.

Levi´s ondergoed FW20

het najaar goed beginnen

Donkere kleurtinten dus! Vooral groen, wijnrood en donkerblauw doen het goed en wakkeren het warme najaarssfeertje aan. Maar dat betekent niet dat je verder niks kunt verwachten. Naast handig basic Levi's ondergoed in deze kleuren, komen er ook genoeg nieuwe prints voorbij. Wat dacht je van een bloemenprint (kan in de herfst ook gewoon), cactusprint, camouflageopdruk of de elegant wapperende bladeren op boxershort forest? Een kleurrijke touch aan je basics met een neon heupband kan natuurlijk ook.

mag het iets meer zijn? 

Hoewel je Levi's ondergoed vooral in duo's kent, doen ze er dit keer een schepje... eum, boxertje, bovenop. Er zitten verschillende 3-packs in de collectie, sommige daarvan zelfs in een feestelijk cadeaubik. Deze Levi's giftboxen kosten maar 35 euro en maken het extra leuk om wat nieuwe Levi's boxershorts cadeau te doen. Wil je het echt groots aanpakken? De Levi's 8-pack bevat een mooie mix van nieuwe prints en basics uit de collectie en geeft langer dan een week plezier.

verder naar Levi's boxershorts

onze shops