Muchachomalo goes greek: nieuwe collectie + leuke actie

Van Odysseus tot Theseus en van Orpheus tot Prometheus: elk bekend figuur uit de Griekse mythologie komt voorbij in de nieuwe boxercollectie. Klinken als dure namen? Zijn ze niet. Muchachomalo gooit er namelijk gelijk een toffe actie in en zo belandt dat stukje geschiedenis lekker voordelig in je ondergoedla.

muchachomalo the man the myth

the man the myth

The man the myth, oftewel de man de mythe, is het thema waarmee Muchachomalo dit keer los ging. Helemaal in greek style uiteraard: afgetrainde goden en mysterieuze figuren vliegen je om de oren. Terwijl je op de ene boxer ziet hoe Odysseus door wind en weer strijdt, lukt het Theseus om een half mens, half stier te doden. Orpheus krijgt met zijn muziek bij de dieren voor elkaar wat hij wil en Prometheus laat juist tussen de mensen zien wat voor een held hij is. Muchachomalo’s boodschap? Wees heldhaftig en je kunt de hele wereld aan!

2+1 gratis

Alle herenboxers uit The man the myth collectie, maar ook de twee varianten voor jongens, komen per drie. Hartstikke leuk, maar dat is bij Muchachomalo natuurlijk wel vaker het geval. Dit keer is het alleen een stukje specialer, want je tikt nu maar twee shorts af. Eentje, de effen gekleurde boxer, is dus helemaal gratis! Zo heb je voor de allerbeste deal ooit een mooie mix van Griekse prints en handige basics.

onze shops