Muchachomalo brengt het beste van toen terug naar nu

De nieuwe Muchachomalo collectie bewijst het weer dubbel en dwars: basics zijn leuk, maar geprinte boxershorts zijn nog véél leuker. Zeker als je bij sommige boxers gratis sokken scoort en al helemaal als er goed verhaal achter elke print schuilt. Wel zo handig als wij dan even uitleggen welk verhaal, right?

Muchachomalo boxershorts nieuwe collectie

berlin wall

Muchachomalo pikte het iconische moment van de val van de Berlijnse muur eruit en zette het zo, hop, op de meest creatieve boxer die je ooit gaat tegenkomen. Zo ervaar je zelf het gevoel van vrijheid.

funkadelic

De funk-beweging was cool en daarom ben jij dat ook in Muchachomalo's funkadelic. De gitaarhelden van deze print geven nog wat extra inspiratie voor je nieuwe look.

gaming consoles

Hoe leuk zou het zijn om nog één keer te gamen zoals vroeger? Dat kan, want met deze ode aan de gaming console breng jij de 70's en alle bijbehorende herinneringen terug naar nu.

iconic art

Echte kunst draaide in de jaren 80 om graffiti. Eigenlijk is het gewoon een stukje social media van vroeger, dus dan is het best tof om deze iconic art trunks te hebben, toch?

retro wave

Neon is ook nu weer in en daarom sla je de plank allesbehalve mis in boxershort retro wave. Geïnspireerd op Miami Vice en Back to the Future draag je een stukje uit de televisiewerereld van vroeger.

Nu je meer weet over de nieuwe prints is het tijd om je winkelmand vol te gooien. Bekijk alle nieuwelingen voor heren en jongens (inclusief nieuwe basics) tussen de Muchachomalo boxers, zoek er wat extra Muchachomalo sokken bij uit en bestellen maar.

verder naar Muchachomalo

onze shops