Muchachomalo boxers: prints met een verhaal

Bezig met laden...

Muchachomalo: we noemden dit merk al eens 'koning print'. Daar is nog steeds niks aan gelogen, want ook dit seizoen staan de tofste, vrolijkste, gekste en meest bizarre prints weer op je boxershort. Muchachomalo steekt oude boxers in een nieuw jasje: een ode aan de prints van toen, maar dan met de kwaliteit en stijl van nu. Maar wat betekenen al die prints eigenlijk...?

Muchachomalo boxer met print

king kong & cuban link

Met king kong en cuban link gaan we terug naar de allereerste Muchachomalo boxers met print. In 2008 had Muchachomalo het idee om een print te creëren die anders was dan al het andere wat al in boxerland te vinden was. Dat werd kong: een gorilla met een cowgirl. Niet veel later volgden meerdere te gekke prints en daar was cuban link met zijn dieren en kettingen er één van. Nu, in 2022, zijn king kong en cuban link terug!

miami vatos & ase

Toen Muchachomalo eenmaal het speelse imago had, moesten ze dat natuurlijk wel in stand houden. Een jaarlijks terugkerend thema werd geboren: life is a party. Diehard Muchachomalo fans zullen dit thema vast kennen. Op de miami vatos boxer zie je latin gangsters genieten van de warme zomer. Ase staat voor all seeing eye. Bij deze print zie je een groot oog die alle bad boys op de boxer in de gaten houdt.

poseidon & biker

Krijg je geen genoeg van de originele life is a party prints? Mooi! Ook poseidon en biker komen namelijk uit deze serie. Beide prints zijn geïnspireerd op goden. Poseidon is de god van het water en dol op surfen. Biker is de god van het asfalt en heeft twee gezichten: terwijl hij thuis de lieve vader speelt, verandert hij op zijn motor in een bad boy.

prince & guns 'n roses

We maken een sprongetje naar 2010. Een nieuw tijdperk ontstond en grote iconische artiesten uiten zich als nooit tevoren. Waar je aan moet denken? Elektrische gitaren, bandanas, lang haar en hier en daar zelfs wat make-up. Klassiekers als Prince en Guns 'n Roses vind je nu weer terug op je Muchachomalo boxer.

 

Wil je de bijzondere verhalen van dichtbij ervaren? Shop je nieuwe Muchachomalo boxers.

verder naar Muchachomalo boxers

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops