Met deze boxers bereid jij je voor op pakjesavond

Sinterklaasavond: de avond waarop kinderen het hele huis rondstuiteren en voor de open haard genieten van warme chocolademelk en pepernoten. En dan wordt er uiteindelijk aan de deur geklopt! Iedereen springt op, heb je jouw wensen goed doorgegeven aan de Sint? Voorkom teleurstelling op pakjesavond en maak nu alvast je verlanglijstje compleet.

sinterklaascadeaus

1. glow up

Tijdens een slaapfeestje maakt de jongen die deze boxer draagt een verblindende indruk met de glow in the dark tailleband. Ook zien Sint en Piet in het donker wie er al slaapt en bij wie ze stiekem naar binnen kunnen sluipen om de cadeautjes te brengen.

2. glansrijk!

Ook voor jonge dames is er een moment to shine. Deze bralette heeft een mooie glitterband die in de decembermaand éxtra stijlvol is. Daarnaast zijn er bijpassende slips om de set compleet te maken.

3. iedere dag wat kleur

Het stoere merk Vingino zorgt ervoor dat jongens iedere dag van de week een mooie kleur aan kunnen. Deze boxers zijn niet alleen comfortabel, maar ook nog eens een perfect cadeau van Sinterklaas, want ze krijgen niet één maar zeven cadeautjes!

4. mix and match

Setjes voor meisjes zijn razend populair. Daarom hebben deze slips bijpassende bralettes. En wie denkt dat blauw voor jongens is heeft het helemaal mis, want iedere meid kan deze stoere set aan.

5. natuurliefhebbers opgelet

Hoe gekker de print, hoe beter! Jongens die gek zijn op de natuur kunnen van Sinterklaas rekenen op deze stoere boxers. Met vijf stuks in de kast staat er iedere schooldag een andere boxer op het menu.

6. groeeeen!

Deze vrolijke kleur groen doet denken aan de pietenpakjes. Maar waar de vrolijke kleuren en leuke printjes in dat geval de straat opvrolijken, is het dit keer de kledingkast van meiden die extra fleurig wordt met deze hipsters.

en zijn de ouders ook lief geweest?

Na deze inspiratie voor de kleinsten in het huis, hebben wij ook genoeg cadeau-ideeën voor volwassenen. De meeste cadeaus zitten al in een mooie verpakking, zoals deze damesset van Calvin Klein. Of ga voor deze herenboxers van Jack en Jones met bijpassende sokken, waarmee je alvast in de kerststemming kan komen! Met onze gratis inpakservice hebben de Pieten minder werk voor pakjesavond en helpen wij de Sint alvast een handje.

Omdat de Sint veel pakjes online bestelt is het rond de decembermaanden wat drukker bij de post. Voorkom teleurstelling en geef op tijd je verlanglijstje door aan Sinterklaas.

cadeaus

onze shops