Levi's premium: duurzame boxers met een upgrade

Word jij blij van de Levi's basics in je boxerla, maar ben je tegelijkertijd wel in voor wat innovatie? Komt goed uit. Levi's heeft namelijk een premium lijn en die is ideaal voor mannen die net dat beetje extra willen. Extra stijl, extra comfort en extra kwaliteit. Dat is het duurzame Levi's premium.

Levi's premium boxershorts

comfort is king

Deze collectie heet natuurlijk niet zomaar Levi's premium. Verwacht een upgrade in kwaliteit én stijl, want alleen het beste is bij Levi's premium goed genoeg. Denk aan superzacht stretchkatoen, een perfecte fit (ook rondom je benen!) en een dubbel gevoerd kruis. Dit maakt de boxershorts al stevig en duurzaam, maar liefde en respect voor de planeet en de kledingarbeiders doet daar nog een schepje bovenop. Comfort is koning en duurzaamheid is the key!

oog voor detail

De Levi's premium fan waardeert het vakmanschap en de unieke details. Want precies dat maakt deze collectie uniek. Je weet zeker dat je een mooi product in handen hebt. De logoband voelt niet alleen luxe aan, maar ziet er met zijn ton sur ton details ook nog eens luxe uit. Simplicity is what matters en daarom zijn er genoeg basics met korte en lange pijpjes te vinden. Maar zelfs voor wat prints of wijde boxershorts zit je bij Levi's premium goed.

Klinkt dit alles je goed in de oren? Bekijk de Levi's premium collectie en je wilt nooit meer iets anders.

verder naar Levi's premium boxershorts

onze shops